Serviceeftersyn på autoriseret Volkswagen-værksted hos UGGERHØJ i Frederikshavn

Din Volkswagen er din bedste ven. Den følger dig dag ind og dag ud, bringer dig lige derhen, hvor du gerne vil – sikkert og komfortabelt. Den ser endda en smule godt ud og tiltrækker beundrende blikke fra andre i trafikken. Venskaber skal man værne om, derfor har din Volkswagen fortjent en god og omhyggelig servicering på et autoriseret værksted.

Det er vigtigt, at du overholder Volkswagen-fabrikkens foreskrevne serviceintervaller. Derved forebygger du, at der opstår uventede og kostbare reparationer.

LongLife service

Volkswagen arbejder med LongLife service, der består af intervalservice og faste serviceeftersyn. Serviceeftersyn skal foretages efter to år eller 30.000 km, hvad der nu kommer først. Herefter hvert andet år. Hertil kan komme intervalservice, der er variable og er baseret på måden, du kører din bil på. Mange korte ture og koldstarter slider mere på motorolien end lange ture med gennemvarm motor. Det holder bilens computer styr på via en olie-sensor og giver besked, hvis du bør køre fordi dit autoriserede Volkswagen-værksted til et intervalservice med olieskift.

Det danske vintervejr med frost, sjap og salt er hård kost for en bil. Afhængig af dit kørselsbehov gennem vinteren kan det være en god idé at få tjekket bremser og undervogn, når foråret kommer. Udtørrede gummimanchetter bliver utætte, og snavs kan medføre unødvendigt slid på bremseskiver og -klodser.

Ekstra service til dig:

  • Lånebil mens din egen Volkswagen er til service. Det koster ikke alverden og gør det lettere at undvære bilen.
  • Express Service – småreparationer, der kan klares under halvanden time, ordner vi mens du venter. Du behøver ikke engang bestille tid.
  • Hente-bringe service. Vi henter gerne din bil på dit arbejde eller derhjemme og leverer den retur efter service. Kan også kombineres med lånebil.
  • Eksklusiv Service – vi kombinerer hente-bringe service med bilvask og indvendig rengøring af din Volkswagen.

Når du overlader din bil til det autoriserede Volkswagen-værksted hos UGGERHØJ Volkswagen Frederikshavn, er den i de bedste hænder. Hos Volkswagen-specialister, som ikke bare er faguddannede, men som løbende opdateres og får ajourført deres tekniske viden.

UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Volkswagen-værksted i Frederikshavn.

 

Volkswagen Autoriseret Service Uggerhøj

Kontakt Uggerhøj Volkswagen Frederikshavn

98 42 14 88 Send os en mail

Adresse

Søndergade 246-250, 9900 Frederikshavn

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag - Fredag: 07.30 - 16.00

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Volkswagen Frederikshavn?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.