Citroën erhverv

Citroën varebiler: Jumpy, ë-Jumpy, Jumper og Citroen Berlingo van - Uggerhøj Erhverv

Med Citroën varebiler får du får du overskuelig og individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget. Din lokale erhvervskonsulent hjælper dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye Citroën varebil Jumper, Berlingo eller Jumpy.
Måske er det tid til at blive ELEKTRISK? Citroën har lanceret den 100% elektriske varebil ë-Jumpy.

Vil du ringes op af din lokale erhvervskonsulent?
Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dit navn og nummer, så ringer vi dig op.

Citroen Jumpy

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy kommer med en ny, optimeret form, som giver nyttige funktioner og god komfort. Derudover er sikkerhed i høj fokus i Citroën Jumpy.

Læs mere om Citroën Jumpy

Citroen Jumpy

Citroën Ë-Jumpy

Citroën Ë-Jumpy Har alle de lækre funktioner, som en erhvervsbil skal have, derudover kører den på 100% el.

Læs mere om Citroën Ë-Jumpy

Citroen Jumper

Citroën Jumper

Citroën Jumper lægger tydeligt vægt på konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi.

Læs mere om Citroën Jumper

Citroen Berlingo

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo har designegenskaber som; nyt, udtryksfuldt kølergitter og linjer, der sørger for optimeret plads og harmoniske træk.

Læs mere om Citroën Berlingo

Kontakt din lokale erhvervskonsulent hos Uggerhøj

Uggerhøj Erhvervsbiler

Lars Svit

Erhvervskonsulent Horsens

Direkte 79 27 72 11
Email lsv@uggerhoej.dk

Uggerhøj Erhvervsbiler

Jeppe Kolle

Erhvervskonsulent Aarhus

Direkte 72 25 04 86
Email jks@uggerhoej.dk

Uggerhøj Erhvervsbiler

Martin Høgh

Erhvervskonsulent Frederikshavn & Hjørring

Direkte 72 25 05 48
Email mpe@uggerhoej.dk

Uggerhøj Erhvervsbiler

Erik Hove

Erhvervskonsulent Herning

Direkte 72 25 05 64
Email eh@uggerhoej.dk

 
Citroen erhverv
 

Citroën – biler til alle behov

Modigt design, grøn teknologi, sikkerhed og komfort går hånd i hånd hos Citroën, der tilbyder et stærkt felt af biler, der dækker ethvert behov. Find din nye Citroën hos Uggerhøj Biler i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev eller Aarhus.

Siden den første Citroën forlod fabrikken i 1919, har de franske biler sat sit tydelige aftryk på århundredets bilhistorie, og Citroën står bag flere ikoniske bilmodeller, der har trukket spor gennem flere generationer. Nye klassikere kommer hele tiden til, og Citroën tilbyder i dag et meget bredt udvalg af biler til ethvert behov, i enhver størrelse og prisklasse.

Suveræne køreoplevelser

Uanset hvilken model du vælger får du en bil i et gennemtænkt design, der sætter fokus på at gøre livet lettere, mere komfortabelt og mere sikkert for dig. Mennesket bag rattet er i centrum hos Citroën, der har stort fokus på at udvikle løsninger, der optimerer køreoplevelsen og skaber køreglæde – uanset bilens størrelse og pris.

Kør sikkert med Citroën

Sikkerheden er i højsædet, og din nye Citroën kan fås med det nyeste indenfor sikkerhedsteknologi og assistent-systemer. Intelligent traction control, der giver øget sikkerhed på glatte veje, elektronisk stabilitetsprogram, der hjælper med at holde bilen på rette kurs, vejstribealarm som et effektivt værn mod uopmærksomhed og træthed, nødhjælpsopkald ved hjælp af geolokalisering og sikkerhedsseler, der strammer sig selv i potentielt farlige situationer, er blot nogle af de sikkerhedsfeatures, du finder i Citroëns produktprogram.

Skru ned for forureningen

Miljø har ligeså høj prioritet som sikkerhed, og Citroën har store ambitioner, når det gælder udvikling af miljøvenlige teknologier. Lige fra de første streger bliver sat i designfasen og gennem hele bilens livscyklus, stræber Citroën efter at reducere miljøpåvirkningen og tilbyder både effektiv motorteknologi, der reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen, samt førsteklasses hybridteknologi.

Tænk grønt!

Citroën tager endda deres miljøindsats et skridt længere med et mål om at øge andelen af miljøvenlige materialer, som for eksempel genbrugsplast og træ- og plantefibre, i bilproduktionen. I praksis vil det sige, at blandt andet lygtehuse og luftdyser i din nye Citroën kan være fremstillet af genbrugsplast og sædeindtrækkene af hørfibre.

Vil du vide mere? Find din nye Citroën her eller besøg vores showroom i enten Frederikshavn, Hjørring, Horsens og Aarhus.