Opel hjulskift og dækhotel

Har du tænkt på, at dækkene er den eneste kontakt, du har med vejen, når du kører i din Opel. Og det endda kun med ganske få kvadratcentimeter ad gangen. Fire små gummi-flader, der skal overføre alle kræfter, når du drejer, accelerer eller bremser. Det er et stort ansvar, der hviler på dækkene, og derfor skal de være i topform, så du kan færdes sikkert i trafikken.

 

For at opnå maksimal sikkerhed, bør du have to sæt dæk til din Opel – sommerdæk og vinterdæk. Det er dæk, der er udviklet specielt til de forhold, der hersker henholdsvis om sommeren og om vinteren.

Hurtigt hjulskift

Selv om et hjulskift hos UGGERHØJ i Aarhus ikke går helt så hurtigt som et pitstop i Formel 1, så er det noget, vi klarer, mens du venter med en kop kaffe. To gange om året – forår og efterår – inviterer vi til hjulskifte-weekend, men du er altid velkommen til at bestille tid til hjulskift, når det passer dig.


Uggerhøj Århus Hjulskift og Dækhotel

Uggerhøj Århus - dækhotel hjulskift

Dæk skal opbevares korrekt

  Et moderne bildæk er en kompleks konstruktion opbygget af specielle gummiblandinger, stålwirer og andre komponenter, der tilsammen sikrer et komfortabelt og støjsvagt dæk, der har optimal bremseevne og evne til at lede vand væk. Hvis et dæk opbevares forkert, kan det gå ud over nogle af dets egenskaber. Dækket kan blive skævt eller gummiet kan miste sit vejgreb.

  Dæk bør altid opbevares på fælgen, stablet eller hængende på et dækstativ. Dæk skal opbevares tørt, køligt og mørkt for at bevare gummiets egenskaber.

  Send dine dæk på dækhotel!

  Har du ikke mulighed for at opbevare dine dæk optimalt, eller synes du bare de fylder for meget i garagen, så kan du benytte dækhotellet hos UGGERHØJ i Aarhus. Vi tilbyder at opbevare dine dæk under optimale forhold, indtil det atter er tid at skifte til henholdsvis sommer- og vinterdæk.

  UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Opel-værksted i Århus.


  Kontakt Uggerhøj Aarhus

  87 37 55 55 Send os en mail

  Adresse

  Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

  Åbningstider

  VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
  Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
  Fredag: 07.30 - 15.00

   

  Har du et spørgsmål til Uggerhøj Aarhus?

  Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

  reCAPTCHA is required.