Opel A/C service hos UGGERHØJ i Aarhus

Få udført et Opel Aircondition-eftersyn hos UGGERHØJ i Århus og vær sikker på optimal funktion og økonomi samt godt indeklima i din Opel.

 

Opel A/C Service
kampagnepris fra KUN:

795,- kr.

Book A/C Service Online ...

Der er flere gode grunde til at få tjekket din Opels aircondition eller klimaanlæg. I et A/C-anlæg sker der et naturligt svind af kølemiddel ved brug. Hvis anlægget ikke efterfyldes, vil ydeevnen blive reduceret og i sidste ende risikerer du nedbrud. Sammen med kølemidlet cirkulerer der nemlig en olie, som skal smøre kompressoren og holde diverse pakninger tætte. Hvis kompressoren ikke bliver smurt, kan det ende med en dyr reparation.

Ved et Opel Aircondition-eftersyn hos UGGERHØJ i Aarhus tester vi systemet for utætheder og fylder naturligvis kølemiddel og olie på anlægget. Endvidere udskifter vi pollenfiltret og sikrer optimalt indeklima i din Opel. Vi anbefaler at få tjekket aircondition-anlægget mindst hvert andet år.

Hvis dit aircondition- eller klimaanlæg skal fungere optimalt, skal du bruge det jævnligt og give det et A/C servicetjek cirka hvert andet år. Book tid til et eftersyn af dit aircondition- eller klimaanlæg hos dit lokale Opel Service Værksted – UGGERHØJ i Århus.


Book A/C Service Online ...


Fordele ved et serviceret A/C-anlæg:

  • Mindsket risiko for nedslidning giver forlænget levetid på anlægget
  • Fuld udnyttelse af anlægget giver bedre brændstoføkonomi
  • Nyt pollenfilter giver bedre indeklima

Det kan du selv gøre for at holde din Opels A/C i topform:

Et aircondition/klimaanlæg har bedst af at blive brugt – både sommer og vinter. Derved bliver systemet smurt og beholder optimal virkning.
Det giver næsten sig selv at bruge A/C-anlægget om sommeren, hvor høje udetemperaturer og solindstråling gennem ruderne gør det nødvendigt at køle kabinen i din Opel. Men det er også en god idé at anvende A/C-anlægget om vinteren. Den tørre luft fra A/C-anlægget fjerner lynhurtigt dug fra forruden og sikrer optimalt udsyn.

UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Opel-værksted i Århus.


Kontakt Uggerhøj Aarhus

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Aarhus?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.