Om Uggerhøj – med dig hele vejen.

Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil….

Lær meget mere om Uggerhøj Biler. Uggerhøj er et af Danmarks største bilhuse med salg af både nye og brugte biler. Vi forhandler et bredt udvalg af verdens absolut førende bilmærker herunder Fiat, VW, Opel, KIA, SEAT, CUPRACitroën, DS, Skoda og Peugeot. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af brugte kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser.

Køb, lease eller lej – valget er dit!

Vores udvalg af biler omfatter både biler til private såvel som til erhverv samt firmabiler. Udover salg af nye og brugte biler tilbyder vi også fordelagtige og fleksible leasing- og leje-løsninger, der matcher ethvert kørselsbehov og enhver økonomi. Med vores U-GO koncept kan du også korttidsleje en bil. Fx hvis du har brug for en bil vinteren over, eller skal pendle i en kortere periode.

Find os i otte byer
Vi har afdelinger i otte byer – Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Kokkedal – hvor du kan opleve din drømmebil live, få en prøvetur og få grundig rådgivning om, hvilken bil der passer til dit behov og hvilke finansieringsmuligheder, der er til rådighed.

Vælg et autoriseret værksted

Du skal vide om Uggerhøj Biler, at vi lægger vægt på og tilbyder autoriserede værksteder, hvor du kan få serviceret eller repareret din bil. Vælger du et autoriseret værksted, er du garanteret, at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til producentens krav, at den beholder sin fabriksgaranti og opretholder en fornuftig pris ved videresalg.

Erfaring skaber tryghed

Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere en 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

Tilmeld dig Uggerhøjs nyhedsmail

Du vil være en af de første til at modtage nyheder og tendenser, tilbud før alle andre, info om events, gode tips, råd og tricks – direkte i din indbakke.

Så er du garanteret de nyeste tilbud først..

Og meget mere fra Uggerhøj i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Herning, Hjørring, og Horsens.

Tilmeld dig her

Vil du klage over en bil?

Vi ønsker altid at løse eventuelle udfordringer i fællesskab med vores kunder. Tag kontakt til filialchefen i den by din bil – du finder kontaktinformation her: www.uggerhoej.dk/kontakt/ – så vil vi behandle din klage med topprioritet.

Hvis vi ikke kan løse problemet, kan vi tage fat i Ankenævnet for biler www.bilklage.dk

Lad os sammen finde den bedst mulige løsning for dig og din bil – så du hurtigt kan komme på vejene igen.