Vælg et autoriseret værksted fordi…

 
 • Fabriksgaranti

  Du dermed beholder fabriksgarantien på din bil.

 • Kvalitetsservice

  Du er garanteret kvalitetsservice i henhold til producentens forskrifter.

 • Specialuddannet

  Vi er specialuddannet til at servicere og reparere netop dit bilmærke.

 • Specialværktøj

  Vi har det specialværktøj, der skal til for at sikre kvaliteten af vores arbejde.

 • Erfaring og kendskab

  Vi har erfaring med netop dit bilmærke og kender din bil til mindste detalje.

 • Opretholder pris

  Du dermed opretholder en fornuftig pris på din bil, hvis du vil sælge den videre.

 

På vores autoriserede værksteder ved du, at din bil er i trygge hænder. Vi kan vores håndværk og kender din bil ned til mindste detalje. Vælg et af Uggerhøj Bilers autoriserede værksteder og giv din bil den service, den fortjener.

Uggerhøj Biler tilbyder autoriserede bilværksteder, hvor du trygt kan få serviceret din bil eller få repareret en skade. Vi er autoriserede til at servicere en række af verdens førende bilmærker herunder VW, Opel, Skoda, Fiat, SEAT, KIA, DS og Citroën.

Vi kender din bil

Vores mekanikere er uddannede til at servicere netop det pågældende bilmærke, kender din bil ud og ind og har den erfaring, der skal til, for at få din bil hurtigt på landevejen igen. På vores værksteder råder vi over netop det værktøj, den teknologi og de originale reservedele, der skal til for at sikre, at din bil er i perfekt stand.

Bilservice fra A-Z

Udover obligatoriske serviceeftersyn, reparation af skader og fejlfinding tilbyder vores autoriserede værksteder også en række andre services, der gør din hverdag som bilejer lidt lettere. Vores services omfatter blandt andet undervognsbehandlinger, skift af vinterdæk/sommerdæk og dækhotel, aircondition-service og reparation af stenslag.

Et trygt valg

Når din bil står overfor et obligatorisk serviceeftersyn eller har fået en skade, der skal repareres, er der flere tungtvejende grunde til, at du bør vælge et autoriseret værksted. Allervigtigst er det, at du på et autoriseret værksted er sikker på, at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til producentens forskrifter, at den beholder sin fabriksgaranti og opretholder en fornuftig pris ved videresalg.