Guide til bilkøb hos Uggerhøj

I vores Guide til bilkøb giver vi dig et hurtigt overblik over, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du anskaffer dig en ny bil. Læs videre og bliv klogere på, hvilken løsning der bedst kan betale sig for netop dig.

Det er en stor beslutning – og som regel en større investering – at anskaffe sig en ny bil, og med et væld af muligheder på markedet kan det være svært at gennemskue, hvilken løsning der er den smarteste. Kan det bedst betale sig at købe en ny eller en brugt bil? Er det mere fornuftigt at købe en bil eller at lease den? Og hvad kan egentlig bedst betale sig: en firmabil eller en privatbil?

Vi gør det lettere for dig

Med vores Guide til bilkøb vil vi gøre det lettere for dig at finde rundt af junglen af muligheder på bilmarkedet. Guiden giver dig et overblik over, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du træffer din endelige beslutning. Du får indblik i hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med de forskellige løsningsmodeller og ikke mindst en grundlæggende forståelse for økonomien bag.

Du er velkommen til at kontakte os

Finder du ikke det svar du søger i guiden, kan du kontakte en af vores salgskonsulenter her. Vores konsulenter er altid klar til at besvare din henvendelse og hjælpe dig med at træffe det valg, der giver bedst mening – for dig og din biløkonomi.

Hjælp! – hvad skal jeg vælge …?

  • Ny eller brugt bil?

    Skal du vælge mellem en ny eller en brugt bil, og er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig? Vi giver dig fem gode råd med på vejen, som du kan støtte dig til i beslutningsprocessen. Klik her og læs mere …

  • Køb eller privatleasing?

    Er du i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig for dig: At købe en ny bil eller lease den? Her giver vi dig nogle gode råd med på vejen, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken løsning der er den rigtige for dig.

  • Firmabilsordning eller privatbil?

    Det kan være svært at gennemskue, om det er smart at sige ja tak til en firmabilsordning, eller om der er mere fornuft i at købe sin egen bil. Vi giver dig et grundigt overblik over, hvad du skal have med i dine overvejelser, inden du træffer den endelige beslutning.

Find den bil, der passer netop til dig …

Hvilken type er du, og hvad bruger du din bil til? Få inspiration til hvilke biltyper, mærker og modeller, der passer til netop dig, din hverdag og dit liv.

Skal den være lille og let at parkere? Skal den være stor og rummelig med plads til hele familien? Eller skal den være smart og hurtig i optrækket? Der er mange overvejelser, du skal gøre dig og mange beslutninger at træffe, når du skal købe bil.

Når du endelig har gjort dig klart, hvilke behov du har, og hvilke krav du stiller til din nye bil, så har du den næste udfordring: Hvilken type bil passer så til netop dig, dine ønsker, behov og økonomi?

Nedenfor finder du vores kvik-guide, der hjælper dig med at vælge den helt rigtige bil. Vi giver vores bud på, hvilke bilmærker og –modeller, der passer til forskellige typer bilister og deres behov. Prøv og se, om du kan genkende dig selv i én af vores typer nedenfor.

Familien på farten

Du er familiefar eller –mor med en travl hverdag og har brug for en funktionel, praktisk og komfortabel bil, når hverdagens logistik skal gå op i en højere enhed. Du har brug for god plads til indkøbsposer, skoletasker, bedsteforældre og legekammerater. Alle skal sidde, sikkert, godt og bekvemt, for der er mange køreture i dit liv – til og fra skole, arbejde, børnehave, indkøb og fritidsaktiviteter. I praksis har din bil et meget væsentligt formål: at gøre dit liv lettere.

Klik her for at se et udvalg af biler til familien på farten.

City-singlen

Du er et storbymenneske på farten med masser af aftaler og planer i kalenderen. Din bil er din livline, der transporterer dig til jobbet, fra café til café, på shopping og på date. Rummelighed er ikke en prioritet – i stedet foretrækker du en mindre bil, der er let at manøvrere rundt i byens gader og stræder og er let at parkere. For dig er en bil ikke kun en bil, men også en smart accessorie, der matcher den, du er.

Den snusfornuftige

Du går ikke op i biler og mener næsten, at en bil er en bil. Du sætter dig altid grundigt ind i tingene og vælger med fornuften fremfor med hjertet. For dig skal en bil opfylde et praktisk behov for transport og spare dig for tid og besvær i hverdagen. Pris og brændstoføkonomi er vigtige faktorer, og du går målrettet efter at få så meget bil som muligt til prisen.

Den kvalitetsbevidste livsnyder

For livsnyderen er en bil meget mere end en bil. Det er køreglæde og livskvalitet. Det er øje for detaljen – og så selvfølgelig en lille smule blær. For dig handler det ikke kun om transport men om selve oplevelsen. Det skal være en fornøjelse hver eneste gang, du sætter dig bag rattet, og den helt rigtige motorlyd kan give dig et smil på læben. Pyt med om bilen er en smule upraktisk og en anelse dyr – bare den er lækker.