Leasing af bil hos Uggerhøj

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fordele ved leasing

Økonomisk overblik og tryghed er to af de vigtigste fordele for dig, når du leaser en bil. Læs videre her og få et hurtigt overblik over fordelene ved at lease.

 
 • 1. Du kender dine biludgifter

  Når du leaser en bil, betaler du et fast månedligt beløb i hele leasingperioden. Reparation og service er inkluderet i den faste månedlige pris, og det eneste ekstra, du betaler for, er grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof. Det betyder, at du altid ved præcis, hvad dine biludgifter er, og at du ikke skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du har med andre ord fuldt overblik over din økonomi, og det skaber tryghed i hverdagen.

 • 2. Ingen bekymringer om værditab

  Når du køber en ny bil, taber den hurtigt værdi. Det vil sige, at du relativt hurtigt mister en del af de penge, du har investeret i din nye bil, og at du får ikke pengene hjem igen, når du sælger bilen videre. Leaser du derimod en bil, har du ikke penge investeret i bilen på samme måde som ved et køb, og du skal derfor heller ikke bekymre dig om bilens værditab.

 • 3. Lavere førstegangsydelse

  Når du køber en ny bil, skal du som hovedregel lægge en udbetaling svarende til 20 % af bilens værdi. Det betyder, at du skal have en opsparing af en vis størrelse for at købe en ny bil – og at du skal være villig til at fastlåse din opsparing i bilen. Når du leaser en bil, er førstegangsydelsen derimod væsentligt lavere, og du slipper meget billigere. Det betyder samtidig, at du stadig har din opsparing til rådighed til andre investeringer.

 • 4. Glem alt om reparation og service

  Som bilejer kan udforudsete værkstedsregninger slå hul i budgettet. Det skal du ikke bekymre dig om, når du leaser en bil. Reparation og service af din leasingbil er nemlig inkluderet i din leasingaftale og er en del af den faste månedlige ydelse, du betaler. 

 • 5. Du kører altid i en nyere bil

  Hvis du leaser en bil fremfor at købe den, vil du typisk skifte til ny bil oftere, end hvis du ejede din bil. En leasingaftale løber nemlig typisk over tre år, hvorefter du kan indgå en ny leasingaftale og skifte til en ny bil igen.