Uggerhøjs værdier

Vores værdier fungerer som en fælles guideline for, hvordan vi tænker, arbejder og handler hos Uggerhøj Biler. Få et indblik i vores værdier her – og hvad de betyder for dig som kunde.

 

Uggerhøj Biler er en virksomhed med stærke værdier. Vores værdier definerer vores måde at agere og kommunikere på og sikrer, at vores kunder altid oplever os som en troværdig og kvalificeret medspiller.

 

KUNDEN I FOKUS

Kunden i fokus er vores fælles omdrejningspunkt, og vi arbejder målrettet med at skabe suveræne kundeoplevelser og varige kunderelationer. I vores arbejde tager vi afsæt i fire ord, der rummer vores værdier og afspejler vores virksomheds DNA. De fire ord er ærlighed, flid, ansvarlighed og åbenhed.

 

ÅBENHED

Vi tror på, at åbenhed og gennemsigtighed skaber troværdighed og tillid. For dig betyder det, at vi altid giver dig et komplet overblik over dine muligheder og et solidt beslutningsgrundlag at arbejde ud fra.

 

ÆRLIGHED

Vi tror på, at ærlig og åben dialog danner grundlag for den bedste rådgivning og skaber tryghed for vores kunder. For dig som kunde betyder det, at du kan regne med det, vi siger, og at vi holder, hvad vi lover.

 

FLID

Vi tror på, at det betaler sig at gøre en indsats. For dig som kunde betyder det, at vi altid er parate til at yde en ekstra indsats for at sikre, at du får den service, du forventer – og lidt til.

 

ANSVARLIGHED

Vi føler ansvar for vores kunder – og deres biler. For dig betyder det, at vi aldrig går på kompromis, når det gælder kvalitet, service og rådgivning.

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med din forespørgsel, så kontakter vi dig snarest muligt.