Hjulskift – vi skifter sommerdæk og vinterdæk

Din sikkerhed afhænger af, at din bil er udstyret med de rigtige dæk, der passer til årstiden. Hos Uggerhøj Biler tilbyder vi at skifte fra sommerdæk til vinterdæk – og tilbage igen – hurtigt og uden besvær.

Hvis du vil færdes sikkert og trygt i trafikken og være sikker på at komme frem på selv sneglatte dage, er det langt fra ligegyldigt, hvilke dæk der sidder på din bil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de griber væsentligt bedre fast i underlaget, har en kortere bremselængde, når det er glat og sikrer, at bilen ikke skrider ud. Omvendt er sommerdæk designet til at give bedre vejgreb og kørselskomfort ved højere temperaturer.

Vinterdæk fra oktober til marts

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Tommelfingerreglen er, at du for at sikre de bedste køregenskaber bør køre med vinterdæk, når temperaturen falder til under syv grader. I Danmark vil det som regel sige fra oktober til og med marts.

Kom til hjulskifte-weekend

Uggerhøj Biler gør det lettere for dig at holde styr på hjulskift, sommerdæk og vinterdæk. Vi afholder nemlig hjulskifte-weekender to gange årligt forår og efterår, hvor du kan booke en tid og få skiftet til henholdsvis sommerdæk eller vinterdæk, mens du venter. Hvis du ikke selv har plads til at opbevare de ekstra dæk, kan vi tilbyde at opbevare dem for dig på vores dækhotel. Læs mere om Uggerhøjs dækhotel her.

Vi hjælper med at vælge dæk

Hos Uggerhøj Biler tilbyder vi desuden et stort udvalg af markedets absolut bedste vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk, og vi kan rådgive dig om, hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Vi kan også tilbyde dig en professionel vurdering af, hvorvidt det er tid til at skifte til nye dæk, eller om de sikkert kan klare endnu en sæson på landevejen.

 

Book tid til hjulskift

Er der ikke mange kilometer tilbage i dine nuværende dæk, så hjælper vi gerne med dækskiftet.

Book tid til hjulskift

Skal vi opbevare dine dæk?

Du kan opbevare dine sommer- eller vinterdæk på vores dækhotel. Så passer vi godt på dem, til du skal bruge dem igen. – og du får ekstra plads i garagen.

Læs mere om dækhotel