Opel erhverv

Opel varebiler: Vivaro, Opel Movano og Opel Combo

Med Opel varebiler Vivaro eller en af Opels andre varebiler er det nemt at sætte fokus på dit budget og bilens levetidsomkostninger. Så kan du holde fokus på de områder, hvor du skaber mest værdi for din virksomhed. Med Opel varebiler får du en solid transportløsning med et højt sikkerhedsniveau, og ren køreglæde er en sidegevinst.
Kom ind og få en snak om mulighederne med Opel Vivaro, Movano eller Combo, eller lad os ringe til dig.

Opel Vivaro

Opel Vivaro kommer med design og komfort, som kan tilpasses din virksomhed på bedste vis. Opel Vivaro har en praktisk kabine og et stort lastrum.

Læs mere om Opel Vivaro

Opel Movano

Opel Movano er en alsidig kassevogn, som du kan designe efter dit behov for længde, højde og totalvægt. Opel Movano er en af de førende, når det kommer til funktionalitet.

Læs mere om Opel Movano

Opel Combo

Opel Combo er funktionel, hårdtarbejdende og alsidig. Det er nogle af grundende til, at Opel Combo er klassens førende bil.

Læs mere om Opel Combo


Uggerhøj Erhvervsbiler

Claus Conradsen

Erhvervskonsulent
Opel – Vendsyssel

Direkte 21 97 57 67
Email cc@uggerhoej.dk

Uggerhøj Erhvervsbiler

Henrik Andersen

Erhvervskonsulent
Opel – Aalborg

Direkte 72 25 04 90
Email ha@uggerhoej.dk

Jens Erik Damgaard Thygesen

Erhvervskonsulent
Opel – Herning

Direkte 72 25 05 72
Email: jdt@uggerhoej.dk

Uggerhøj Erhvervsbiler

Mathias Mølgaard

Erhvervskonsulent
Opel – Frederikshavn

Direkte 72 25 05 73
Email mhm@uggerhoej.dk

Vi ved alt om Opel

Vidste du, at Opel engang var verdens største cykelproducent? Hos Uggerhøj ved vi alt, hvad der er værd at vide om Opel – og endda lidt til. Find din næste Opel hos Uggerhøj i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Silkeborg eller Herning.

Siden Adam Opel i 1899 udvidede produktionen fra symaskiner og cykler til også at omfatte automobiler, er der rullet mere end 60 millioner biler af samlebåndet og ud på alverdens landeveje. Den allerførste Opel – en Opel Patent Motor Car – banede vejen for 70’ernes legendariske Kadetter, Mantaer og Asconaer.

Køreglæde, design og kvalitet

Siden begyndelsen har Opel været kendt som en af Europas mest progressive og innovative bilproducenter. Gennem mere end et århundrede har virksomheden gået forrest, når det gælder om at skabe kvalitet, tidssvarende design, miljørigtig teknologi, suveræne køreegenskaber og ikke mindst køreglæde udover det sædvanlige.

Tysk kvalitet

Opel er kendt for sin upåklagelige tyske kvalitet, og det er ikke uden grund. Flere år i træk har Opel vundet priser for at kunne tilbyde de mest fejlfri biler på markedet. Med udgangspunkt i 15 millioner inspektioner af 230 forskellige bilmodeller, står Opel allerøverst på listen over biler af absolut bedst kvalitet.

Der er også en Opel til dig!

Opels mange modeller i forskellige størrelser og prisklasser dækker ethvert kørebehov. Der er en Opel efter enhver smag og enhver pengepung – og uden tvivl også en til dig. Uanset om du har brug for en funktionel varevogn eller om du foretrækker en smart og hurtig firmabil, så kan du finde en Opel, der matcher dine drømme og behov.

Vi er Opel specialister

Uggerhøj Biler forhandler Opel i vores afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Silkeborg og Herning, hvor vi også kan tilbyde autoriserede Opel-værksteder. Alle vores medarbejdere er faguddannede specialister, der ved hvad de taler om, og kan tilbyde dig grundig og kompetent rådgivning, når du skal vælge din nye bil.