Få installeret MinVolkswagen hos Uggerhøj

Min Volkswagen
Bestil tid her til MinVolkswagen-installation

Min Volkswagen

Den direkte forbindelse mellem dig og din bil.

Hvad er MinVolkswagen?

MinVolkswagen er en helt ny teknologi, der kan forbinde din bil og din smartphone – helt GRATIS.

MinVolkswagen fås til de fleste VW-modeller fra 2008 og frem.

Uggerhøj min volkswagen

Først skal du besøge dit Uggerhøj-værksted, for at få installeret et lille stik i din bil.

Uggerhøj min volkswagen

Stikket forbinder din bil med din smartphone via MinVolkswagen-appen.

Uggerhøj min volkswagen

Du kan nu holde øje med din bil og få hjælp fra din Volkswagen Partner ved behov.

Uggerhøj min volkswagen

Det er let og gratis at få installeret MinVolkswagen, når du alligevel er på vores værksted.

Min volkswagen app

Få overblik i lommestørrelse.

Når appen er installeret, kræver det kun få tryk at tjekke, hvor din bil holder parkeret, om den er låst, hvor meget brændstof den har på, og om oliestanden er okay. Med MinVolkswagen-appen i lommen har du altid styr på, om din bil har det godt.


Bestil tid her til MinVolkswagen-installation

3 trin - så har du MinVolkswagen helt GRATIS!

Vi hjælper dig! - Så bestil tid i dag eller få MinVolkswagen næste gang du alligevel har bilen på vores værksted.

Lotte

1. Bestil tid hos Lotte

Vi skal montere et lille MinVolkswagen-stik i din bil. Det tager ikke mere end 10 minutter - og det er GRATIS!

Ring til Lotte på 98 42 14 88 - eller klik her og bestil tid med det samme

mads

2. Mads monterer stikket

Mads monterer stikket i din bil. Som sagt tager ikke mere end 10 minutter - og den er god nok - det er GRATIS!

Mads finder du på vores autoriserede VW-værksted i Søndergade 246 i Frederikshavn

morten

3. Mathilde installerer App’en

Mens Mads har monterer stikket i bilen, så hjælper Mathilde dig med at få installeret MinVolkswagen App’en ... det er også GRATIS!

Mathilde er Mads og Lottes kollega, så hende finder du også på vores autoriserede VW-værksted i Søndergade 246 i Frederikshavn

Med MinVolkswagen får du overblik, service og sikkerhed.

Nu er det endnu nemmere at få service til din bil.

MinVolkswagen holder både dig og Mads og hans kollegaer på vores værksted opdateret om din bils tilstand. Derfor ved vi altid, hvordan vi bedst hjælper dig, hvis du fx vælger at chatte med os via appen eller booke tid til service eller reparation. Hvis du altså når det, før vi kontakter dig.

Bestil tid her til MinVolkswagen-installation
minvolkswagen

Google playAppstore
 
MIN VOLKSWAGEN APP

Få hjælp af Bo, når du har brug for den.

MinVolkswagen sender besked til Bo på dit Uggerhøj-værksted, hvis du har brug for hjælp. Det kan både være assistance, hvis du har haft et uheld, eller Volkswagen Vejhjælp, hvis din bil ikke kan køre længere. Lyser en af dine advarselslamper, kan du via MinVolkswagen-appen blive guidet godt videre af folkene på vores værksted.

MinVolkswagen - Så ved du altid, hvor din bil er parkeret.

Kender du det, at du pludselig har glemt, om din bil holdt i tredje eller fjerde række? Med MinVolkswagen-appen i hånden slipper du for at bruge energi på at huske, hvor din bil holder parkeret. Du kan nemlig altid se det direkte på din smartphone.

Bestil tid her til MinVolkswagen-installation
Cars
Cars

MinVolkswagen - Hjælper dig med at komme godt videre.

Det er rart at vide, at hjælpen ikke er langt væk, hvis uheldet skulle være ude. Med MinVolkswagen-appen ligger den i din bukselomme. Herfra kan du fx sende din position til Uggerhøj, hvis du har brug for Volkswagen Vejhjælp.

Bestil tid her til MinVolkswagen-installation

MinVolkswagen - Ved hvad din bil har brug for, før du gør det.

Med MinVolkswagen i bilen behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil har brug for service – og hvilken slags service det skal være. Hos Uggerhøj har vi nemlig altid et halvt øje på din bil, så vi ved, hvad din bil har brug for. Muligvis før du selv gør.

Bestil tid her til MinVolkswagen-installation
biler
 

Har du et spørgsmål til MinVolkswagen?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.
reCAPTCHA is required.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om MinVolkswagen

Hvad er MinVolkswagen?

MinVolkswagen er et lille stik, som vi installerer i din bil. Den forbinder din bil med din smartphone via MinVolkswagen-appen. Du kan nu nemt tjekke din bil og få kontakt til Uggerhøj, hvis du får brug for hjælp.

Hvordan kan jeg få MinVolkswagen?

Du kan få MinVolkswagen hos Uggerhøj i Frederikshavn og Brønderslev

Kan jeg få MinVolkswagen i min bil?

MinVolkswagen kan installeres i de fleste Volkswagen modeller fra 2008 og frem. Vil du gerne være helt sikker på, at det er muligt at få MinVolkswagen i din bil, så skriv til os, og spørg til din bilmodel.

Hvilke data samler MinVolkswagen?

Med MinVolkswagen har du en direkte forbindelse mellem din bil og din smartphone. Det betyder, at du kan følge med i alt, hvad MinVolkswagen samler data om. Det gælder: Data om bilens tilstand og om eventuelle driftsproblemer, hvis der fx sker fejl på bilens elektriske system. Data om, hvor bilen befinder sig Data om brændstofforbrug Data om bilens aktuelle servicebehov Data om bilens aktuelle kilometerstand Data om uhensigtsmæssig G-påvirkning (fx ved en kollision)

Kan andre altid se min position med MinVolkswagen?

Nej. Det er kun dig selv, der kan se, hvor din bil befinder sig henne med MinVolkswagen. Hvis du er ude for et uheld, sender MinVolkswagen dog en besked om bilens position til din Uggerhøj. Derudover samler vi anonyme lokationsdata på biler med MinVolkswagen installeret. Disse data bliver brugt til at analysere trafikmønstre, vejforhold og andet, der kan sikre dig en bedre oplevelse i fremtiden. Men dataene er anonyme. Så der er ingen, der kan se, hvem bilerne tilhører, blot hvor de kører henne.

Kan jeg tænde/slukke for dataoverførslen?

Ja, du kan altid slukke for dataoverførslen fra MinVolkswagen. Det betyder dog, at appen mister sine funktioner.

Hvad bruger Volkswagen adgang til og data fra MinVolkswagen til?

Volkswagen bruger data fra MinVolkswagen i appen, hvor de er nødvendige for dens funktioner. Derudover bliver data brugt til at give din foretrukne Volkswagen Partner indsigt i din bils tilstand, så de kan yde den bedste service. På sigt vil Volkswagen med din forudgående accept tilbyde dig yderligere funktioner baseret på samarbejder med tredjeparter. Derudover vil Volkswagen anvende anonyme data fra bilerne til at skabe bedre forståelse for fx trafikflows, kørselsmønstre og lignende.

Er jeg som bilejer låst til at skulle servicere min bil hos Uggerhøj?

Nej, du kan selvfølgelig frit vælge værksted, men det er kun Uggerhøj, der kan bruge data fra MinVolkswagen. Det vil sige, at uautoriserede værksteder ikke kan bruge data fra MinVolkswagen til at give dig bedre service og sikre, at din bil kører optimalt.

Virker MinVolkswagen med alle mobiltelefoner?

MinVolkswagen virker med alle mobiltelefoner, der kan gå på nettet. Du kan hente MinVolkswagen-appen til iOS og Android. Appen kræver dog som minimum, at din mobiltelefon har iOS 10 eller Android 4 eller nyere.

Hvad gør jeg, hvis jeg skifter mobiltelefon?

Hvis du får ny mobiltelefon, skal du ikke gøre andet end at hente MinVolkswagen-appen igen og logge ind. Hvis du i en periode ikke har en mobiltelefon, kan du holde dig opdateret ved at logge ind på minvolkswagen.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg har solgt en bil med MinVolkswagen installeret? Bliver den deaktiveret?

Vi registrerer automatisk, om en bil skifter ejer, når bilen omregistreres. I den forbindelse deaktiverer vi automatisk MinVolkswagen, så den er klar til den næste ejer.

Hvordan kan jeg se, om MinVolkswagen er installeret?

Hvis en bil har MinVolkswagen, vil du kunne se et klistermærke på dørrammen ved førerdøren. Her kan du også se et link til minvolkswagen.dk, hvorfra du kan oprette en profil og tage kontakt til dit værksted for at blive forbundet med bilen.

Koster det noget at bruge MinVolkswagen?

Nej, MinVolkswagen er gratis for dig som Volkswagen ejer. Kan jeg bruge MinVolkswagen i udlandet? Ja, det kan du godt. MinVolkswagen er baseret på en simpel simkortteknologi, som virker uden meromkostning i hele Europa.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil have MinVolkswagen længere?

Hvis du ikke længere ønsker at have MinVolkswagen installeret i din bil, så skal du kontakte en Volkswagen Partner, som kan afinstallere den.

Kan jeg få adgang til MinVolkswagen uden at bruge en smartphone?

Ja, på MinVolkswagen.dk kan du logge ind på selvbetjeningen og tilgå MinVolkswagen fra en computer eller en tablet. Kan jeg dele adgang til MinVolkswagen med en anden person (fx et familiemedlem)? Ja, MinVolkswagen vil om kort tid give mulighed for, at bilen kan have flere ejere - fx dig og din ægtefælle og/eller dine børn. Det er muligt at tilknytte flere biler til din personlige MinVolkswagen.

Er der nogle midlertidige begrænsninger?

Vi gør opmærksom på, at hjælp ved kollisioner pt. ikke understøttes i MinVolkswagen. Vi arbejder på højtryk for at få implementeret denne service hurtigst muligt.

Hvem kan jeg kontakte med yderligere spørgsmål?

Du kan altid skrive til os i MinVolkswagen-appen.

Brugerbetingelser for MinVolkswagen-appen.

Du kan læse om brugerbetingelserne for MinVolkswagen-appen og om hvordan vi håndterer dine persondata her. https://connectedcars.dk/terms/da