PEUGEOT ERHVERV

 • Peugeot Partner
 • Peugeot Expert

NY PARTNER
VAN OF THE YEAR 2019

På overbevisender manér er den nye Partner løbet af med den prestigefyldte sejr Van of the Year 2019.
For den leverer suveræne køreegenskaber, sikkerhed og komfort på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste. Den nye generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

Den nye Partner Van – fra 104.990 kr. ekskl. moms

Peugeot varebiler – Bipper, Partner, Expert, Boxer

Hos Peugeot har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Hvis du har spørgsmål eller ønsker, kan du kontakte vores Peugeot erhverv rådgiver Lars Svit på telefon eller mail

Lad os sammen finde den perfekte løsning til dine behov.

Lige nu har vi super gode privatleasing tilbud – find din favorit herunder:


Send mig en mail, hvis du ønsker et godt tilbud
Lars Svit uggerhøj

Lars Svit

Erhvervskonsulent
Peugeot – Horsens

Direkte 79 22 72 11
Email lsv@uggerhoej.dk

 

TILBUD OG KAMPAGNER

uggerhøj erhvervsbiler

Ny Peugeot Partner
fra 104.990,- ex. moms

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste. Dette understreges yderligere af det anerkendte kvalitetsstempel – Van of the Year!

Nu kommer Peugeot Partner i 3. generation. Med mere sikkerhed, bedre motorer, ny undervogn og ikke mindst en lang liste af innovativt udstyr. Allerede nu kan du købe og bestille den helt nye Peugeot Partner. Se de skarpe priser og alt det nye og lækre udstyr nedenfor.

Læs mere om Peugeot Partner
 • PEUGEOT PARTNER

  L1 V1 ZAP BlueHDi 100 HK

 • 1.245,-

  Månedlig ydelse ex. moms

 • 9.995,-

  Førstegangsydelse ex. moms

erhverv uggerhøj

Peugeot Expert

Nu kan du igen lease Årets varebil 2017! Firmaets robuste Expert fås i tre forskellige længder: L1, L2 og L3. Den er velindrettet med masser af
aflæggeplads og opbevaringsrum, og så er den fyldt med standardudstyr, som gør transporttiden ekstra komfortabel og tryg. Motorprogrammet
består af fem kraftfulde og brændstofsøkonomiske BlueHDi-motorer på hhv. 95–150 hk, samt en version på 180 hk med automatgear.

Sammen med varebilens lave vægt betyder de højteknologiske motorer, at Peugeot Expert både kan prale af klassens bedste brændstoføkonomi, med op til 19,2 kilometer pr. liter, og den laveste CO2-emission.


 • PEUGEOT EXPERT

  Expert L2 Plus 1.6 BlueHDi 115 hk

 • 1.695,-

  Månedlig ydelse ex. moms

 • 9.995,-

  Førstegangsydelse ex. moms

Peugeot varebiler

Peugeot Expert Premium

Årets varebil 2017, Peugeot Expert, er noget af det mest velkørende blandt varebiler. Dertil kommer den høje kvalitet med en bred palet af moderne sikkerhedsudstyr og komfort som en personbil. Og hvis du kan lide at have ekstra meget plads i varerummet, er Peugeot Expert i længde L3 lige bilen for dig. Med klassens længste varerum giver den dig nemlig over 4 meter i samlet varerumslængde ved udnyttelse af ModuWork – og dermed ekstra meget plads til det hele.

Nu kan du igen lease den toplækre L3 Premium version med masser af lækkert udstyr for
blot 2.095 kr. pr. måned og under 10.000 kr. i førstegangsydelse.


 • PEUGEOT EXPERT PREMIUM

  L3 2.0 BlueHDi 120 hk

 • 2.095,-

  Månedlig ydelse ex. moms

 • 9.995,-

  Førstegangsydelse ex. moms

Peugeot erhverv

Peugeot Boxer

Oplev Peugeot Boxer Premium+: En rummelig, robust, økonomisk og alsidig varebil, der er let at håndtere og udstyret til at dække alle dine behov.
Boxer Premium+ kan i øvrigt prale af sikkerheds- og komfortudstyr, såsom bakkamera, p-sensorer bagved og fartpilot med begrænser, der letter
køreoplevelsen. Derudover rangerer Boxer som en af de mest konkurrencedygtige varebiler i sin klasse, når det kommer til driftsomkostninger.

Boxer Premium+ for kun 2.295 kr. pr. måned og under 10.000 kr. i førstegangsydelse.


 • PEUGEOT BOXER 330

  L2H1 PREMIUM 2.0 BlueHDi 130 hk

 • 2.145,-

  Månedlig ydelse ex. moms

 • 9.995,-

  Førstegangsydelse ex. moms

Leasing via Peugeot Finans v/Jyske Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Ekstraordinær første gangs ydelse kr. 9.995,- Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til de viste restværdier ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift.

Restværdier:

Partner L1 V1 ZAP BlueHDi 100 hk 33.250 kr. Expert L1 1.6 BlueHDi 95 hk, 34.850 kr. Expert L3 Premium 2.0 BlueHDi 120 hk 50.100 kr. Boxer 333 L2H2 Premium+ 2.0 BlueHDi 130 hk, 47.200 kr.

Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller og så længe lager haves. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt Peugeot Erhverv hos Uggerhøj allerede i dag, hvis du ønsker professionel rådgivning inden køb eller leasing af din næste erhvervsbil.

 
Peugeot erhverv