Ny bil?

Hos Uggerhøj er vi forhandler af 10 forskellige mærker.
Klik dig ind på det mærke du vil se mere om, herunder. Så kan du se hele modelprogrammet.
Under hver bilmodel, finder du priser, udstyrsbeskrivelse, info og billeder.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Nye biler hos Uggerhøj - med dig hele vejen

Hos Uggerhøj Biler - forhandler vi et bredt udvalg af verdens førende bilmærker – spritnye direkte fra fabrikken. Fra tysk perfektion fra VW og Opel til charmerende italiensk design fra Fiat, grøn innovation fra KIA, spansk frækhed fra SEAT og CUPRA, klassisk fransk design fra Citroën og DS, driftsikker kvalitet fra Skoda og over 200 års innovation fra Peugeot.

Uanset hvilket bilmærke du foretrækker, hvad dit kørselsbehov er og hvilke krav, du stiller til komfort, kvalitet, økonomi, sikkerhed og miljø, har vi med garanti en ny bil, der kan leve op til dine krav og standarder – og ikke mindst opfylde dine drømme.

Oplev din nye bil LIVE

I vores showrooms i Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Herning, Brønderslev, Horsens, Aarhus og Kokkedal kan du opleve vores forskellige bilmærker live, prøve en tur og få grundig rådgivning om, hvilken bil du bør vælge, om du bør lease eller købe, og om hvordan dine bildrømme kan finansieres.
Vær opmærksom på, at de enkelte showrooms ikke fører alle ovennævnte bilmærker.

Få svar på dine spørgsmål

Vores salgskonsulenter brænder for biler og ved, hvad de taler om. De holder sig løbende orienteret indenfor branchen og følger biludviklingen nøje – både når det gælder sikkerhedsteknologi, miljø, nye motortyper og nyt, spændende udstyr. For dig betyder det, at du kan forvente at finde de svar, du søger, og blive klædt godt og grundigt på til at træffe beslutning om dit næste bilkøb.

Vælg et autoriseret værksted

På vores autoriserede værksteder er din bil i trygge hænder, uanset om du har behov for at få udført et obligatorisk serviceeftersyn eller få repareret en skade. Du er garanteret, at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til forskrifterne, og ikke mindst at den beholder sin fabriksgaranti.
Vores mekanikere er uddannede til at servicere netop det pågældende bilmærke og kender bilerne ned til mindste detalje. De har netop det værktøj og de originale reservedele til rådighed, som de behøver, for at få din bil tilbage på vejen igen så hurtigt som muligt.