Effektiv og hurtig reparation af stenslag

Stenslag eller revner i forruden kan betyde, at din bil ikke er lovlig og i værste fald, at du får en bøde, eller at din bil ikke går gennem syn. Lad Uggerhøj reparere dit næste stenslag – vi klarer det hurtigt og effektivt.

Der er god grund til at ærgre sig, når man får et stenslag i forruden. Især fordi man som regel selv er helt uden skyld i, at skaden opstår. Stenslag i forruden bliver ofte vurderet til at udgøre en sikkerhedsrisiko, fordi det kan genere dit udsyn under kørslen og øger risikoen for, at hele ruden pludselig brister ved det mindste stød. Derfor er det et lovkrav, at stenslagsskader bliver udbedret.  

Stenslag kan kræve omsyn

Når det gælder stenslag og revner i bilruder, er lovgivningen og synsreglerne blevet skærpet indenfor de seneste år. Det betyder, at biler oftere end før bliver sendt til omsyn på grund af mindre stenslag eller revner i forruden. Kort fortalt kræver de strengere regler, at hele dit synsfelt skal være komplet fejlfrit, for at bilen kan blive synet.

Undgå bøder

Selvom der er længe til, at din bil skal til syn, kan du ikke bare ignorere skaden. Din bil skal nemlig til enhver tid overholde de danske synsregler. Det vil med andre ord sige, at du kan risikere at få en bøde, hvis du kører rundt med et ulovligt stenslag i din bilrude.  

Vi reparerer dit stenslag

Hos Uggerhøj Biler kan du få vurderet, hvorvidt stenslagsskaden i din forrude bør repareres, om skaden kan udbedres, eller om du er nødt til at skifte hele forruden. Vurderer vi, at stenslaget kan og bør repareres, tilbyder vi hurtig og effektiv reparation på vores værksteder. Her anvender vores teknikere harpiks til at fylde stenslaget med og efter en polering, er forruden igen som ny og lige så stærk som før.  

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Vi hjælper dig gerne når skaden er sket. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber sørger gerne for papirgangen omkring skadesanmeldelsen, hvis du ønsker det.  
Book tid

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med din forespørgsel, så kontakter vi dig snarest muligt.