Hvad er min bil værd?

Hvad er min bil værd? Har du stillet dig selv det spørgsmål på det seneste?
Måske fordi du drømmer om at købe en ny bil? Eller har set en lækker model du kunne tænke dig at privatlease? Eller måske du bare gerne vil cykle i stedet.

Uanset hvad formålet er, kan vi hjælpe dig, med en online vurdering af din brugte bil.

Det skal være nemt og hurtigt at få en ærlig vurdering af sin bil. Med vores vurderingsværktøj fra Solgt.com, sikrer vi en professionel og hurtig vurdering af din brugte bil. Det er naturligvis 100% gratis og uforpligtende.

Hvor lang tid tager det at få en vurdering af min bil?

Du modtager en tilbudspris inden for 24 timer.

Hvad sker der efter du har fået besvaret dit spørgsmål 'hvad er min brugte bil værd'?

I løbet af 24 timer vil du modtage en tilbudspris fra vores prisrobot. Ønsker du at gå videre med salget af din bil, booker du blot tid hos din lokale UGGERHØJ afdeling. Så tjekker vores salgskonsulenter, at bilens faktiske stand og udstyr stemmer overens med den tilbudspris du har modtaget.

hvad er min bil værd

Hos UGGERHØJ er vi med dig hele vejen.

Derfor hjælper vi dig gerne videre i rejsen med en ny bil. 
Hos vores 7 afdelinger finder du intet mindre en 9 forskellige bilmærker, lige fra prisvenlige Citroën til det nyeste mærke CUPRA samt klassikere som Opel og Volkswagen. Uanset hvilken bil du jagter, er vi sikre på, vi kan hjælpe dig.
Vores salgsrådgivere hjælper dig med at få afdækket alle din behov og står altid klar til at svare på spørgsmål i forhold til leasing og finansiering.

Husk på, når du modtager en vurdering er det blot en overslag over hvad din bil er værd. Vi kan ikke sige det 100% sikkert, før vi har set bilen live.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Fik du ikke svar på 'hvad er min bil værd'?

Kontakt en af vores afdelinger, så hjælper de dig gerne videre.