Velkommen til Uggerhøj Citroën Horsens

- Din Citroën forhandler af nye og brugte biler og autoriserede Citroën værksted i Horsens.

 

Kontakt Uggerhøj Horsens

79 27 72 00    Send os en mail

Adresse

Høegh Guldbergsgade 46, 8700 Horsens

Åbningstider

VÆRKSTED:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 14.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00

Citroën skal opleves hos Uggerhøj Horsens. Er du til modigt fransk design, så læg vejen forbi Uggerhøj Horsens og oplev det stærke felt af populære modeller fra Citroën.

  Hos Uggerhøj Horsens fører vi et komplet udvalg af biler fra franske Citroën – fra bybiler til familiebiler og maskuline SUV’er. Kendetegnende for den brede vifte af personbiler fra Citroën er, at der er noget for enhver smag, ethvert kørselsbehov og enhver pengepung.   Gennemtænkt, fransk design Kig forbi Uggerhøj Biler Horsens og oplev alle de velkendte og populære modeller og prøv en tur bag rattet i den lille rappe C1’er, den cool Cactus, den legendariske Picasso eller én af de mange andre spændende biler i iøjnefaldende og gennemtænkt fransk design.   Tryghed på landevejen Hos Citroën har sikkerhed absolut højeste prioritet, og du kan vælge din bil med den nyeste sikkerhedsteknologi, der gør livet på landevejen mere trygt. Vejstribealarm, nødhjælpsopkald, elektronisk stabilitetsprogram og intelligente sikkerhedsseler er blot nogle af de mange features, som du kan vælge imellem.   Kør bil med grøn samvittighed Citroën viser også vejen frem, når det gælder miljø, så du kan køre bil med grøn samvittighed. Producenten har stort fokus på at udvikle miljøvenlige biler, der forbruger mindre brændstof, udleder mindre CO2 og er fremstillet af miljøvenlige og genanvendelige materialer.   Få ærlig rådgivning hos Uggerhøj Citroën Horsens Vores salgskonsulenter er specialister i Citroën og står klar med de svar, du søger. Uanset om du vil vide mere om udstyrspakker, ydeevne, sikkerhed, miljøteknologi eller komfort, kan du regne med at få grundig og ærlig rådgivning i forbindelse med dit bilkøb hos Uggerhøj Biler Horsens.

Der er mange gode grunde til at vælge Uggerhøj Horsens - mange af de rigtig gode grunde er vores medarbejdere.

Salgsafdelingen

Lars Svit

Lars Svit

Erhvervssalgschef
79 27 72 11
lsv@uggerhoej.dk
Casper  Greibe Vrublovský

Casper Greibe Vrublovský

Salgschef
79 27 72 09
cgv@uggerhoej.dk
Christian  Birk Boisen

Christian Birk Boisen

Salgskonsulent
79 27 72 10
cbb@uggerhoej.dk
René Ellegaard Simonsen

René Ellegaard Simonsen

Salgskonsulent
79 27 72 18
res@uggerhoej.dk

Værksted og lager

Poul Mikkelsen

Poul Mikkelsen

Værkstedschef
79 27 72 13
pmi@uggerhoej.dk
Brian  Thørring Friis

Brian Thørring Friis

Værkfører
79 27 72 02
btf@uggerhoej.dk
Jakob Ulrich  Sørensen

Jakob Ulrich Sørensen

Værkfører
79 27 72 07
jus@uggerhoej.dk
Morten R. Rasmussen

Morten R. Rasmussen

Reservedelschef
79 27 72 12
moro@uggerhoej.dk
Anita  Sørensen

Anita Sørensen

Lagerekspedient
79 27 72 04
ans@uggerhoej.dk
Bent Løvborg Hansen

Bent Løvborg Hansen

Alt-mulig mand
Mucahid Ulusan

Mucahid Ulusan

Pladesmed
Kim Christian Madsen

Kim Christian Madsen

Klargøringsmand
Rasmus  Kyndesen

Rasmus Kyndesen

Mekaniker
Jesper  Andreasen

Jesper Andreasen

Tekniker
Carsten Lorentz Jeppesen

Carsten Lorentz Jeppesen

Mekaniker
Kevin  Harald Gredste

Kevin Harald Gredste

Mekaniker
Nicolaj Thorborg

Nicolaj Thorborg

Mekanikerlærling
Niklas K. Ulbrichsen

Niklas K. Ulbrichsen

Mekanikerlærling
Frederik  Wellert Rasmussen

Frederik Wellert Rasmussen

Mekanikerlærling

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Horsens ?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.

Ginnerup Automobiler A/S i Horsens fusionerer med Uggerhøj og udvider med Peugeot.

Med virkning fra 1. august. Fusionen sker med henblik på at styrke forretningen i Horsens gennem tilførsel af kompetencer og stordriftsfordele. Jørn Ginnerup, der er anden generation, har valgt Uggerhøj som partner, da værdigrundlaget er præget af professionel bildrift men med en stor lokal forankring og altid med udgangspunkt i kunden.

”Uggerhøjs vision er at blive Danmarks bedste bilforretning og ikke som så mange andre, der blot ønsker at blive store. Det ligger mig meget på sinde, at vores gode, loyale kunder stadigvæk vil få en rigtig god oplevelse i vores hus, hvor jeg fortsat vil være at finde. Udviklingen går mod en konsolidering i branchen, og det er rigtig svært at stå alene med de krav, der stilles til nutidens bilforhandler” udtaler Jørn Ginnerup. ”Uggerhøj har i dag mere end 350 brugte biler til salg på Uggerhøj.dk, og som en del af fusionen har vores forretning i Horsens nu også mulighed for at tilbyde disse biler til vores lokale kunder. Det er én af fordelene ved at blive en del af Uggerhøj,” tilføjer Jørn Ginnerup.

”Sammen er vi stærkere - det kræver holdånd og struktur at håndtere 8 bilmærker i 8 byer. Jeg tror, at fremtiden er forbeholdt dem, der vil gå en ekstra mil for kunden,” udtaler Sten Uggerhøj. ”Vi har fokus på at investere markant i uddannelse og digitalisering,” fortsætter han.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme til Horsens og til at arbejde sammen med Jørn Ginnerup og hans dygtige medarbejdere” udtaler Lasse B. Jensen, der bliver direktør i det nye selskab, der kommer til at hedde Uggerhøj Horsens A/S.
Lasse B. Jensen er i dag også medejer af Uggerhøj Aarhus.

Forandringer fra 1. september 2017

Forretningen i Horsens fortsætter på Høegh Guldbergs Gade 46, men der kommer til at ske store forandringer. Fra 1. september 2017 vil man nemlig også kunne købe og få serviceret sin Peugeot fra forretningen, da Peugeot-forhandlingen overtages fra RAF Motors. I den forbindelse ombygges forretningen, og der ansættes yderligere personale til at tage hånd om Peugeot kunderne.

”Når ombygningen er endelig på plads, vil vi lave en ”Grand Opening” for at byde alle vores nuværende og fremtidige kunder ind og se huset, og selvfølgelig få et godt tilbud på en ny Peugeot eller Citroën. Og selvfølgelig har vi også altid den rigtige løsning, hvis det er en brugt bil, man er på udkig efter,” slutter Jørn Ginnerup.

Ønskes uddybning af ovenstående kan Jørn Ginnerup kontaktes på 40604966 og Sten Uggerhøj på 40459049.