Send dine dæk på dækhotel

Fylder dine sommerdæk og vinterdæk i garagen, og vil du gerne bruge pladsen til noget andet? Så kan du indlogere dine ekstra dæk på Uggerhøjs dækhotel.

For at sikre din bil de bedste køreegenskaber og størst mulig sikkerhed i trafikken, bør du have to sæt dæk til din bil: sommerdæk og vinterdæk. De ekstra dæk fylder imidlertid godt i garagen og skal opbevares korrekt, hvis de skal være klar til endnu en sæson på landevejen.

 

Opbevar dine dæk korrekt

Hvis dine dæk skal bevare sine køreegenskaber, er det vigtigt, at de bliver opbevaret tørt, køligt og mørkt. Varme og sollys kan beskadige gummiet, som dækkene er lavet af. Desuden bør du altid opbevare dæk monteret på fælge ved at stable dem eller hænge dem på et dækstativ. Dæk uden fælge bør stå oprejst og skal drejes engang imellem, så de ikke blive skæve.

 

Uggerhøj dækhotel – slip for besværet

Du kan slippe for al besværet med at opbevare dine sommerdæk og vinterdæk ved at indlogere dem på Uggerhøjs dækhotel sommeren eller vinteren over. På vores dækhotel bliver dine dæk opbevaret tørt og sikkert, så de er klar til endnu en tur på landevejen, når en ny sæson står for døren.

 

Vi skifter også dine dæk

Når det er tid til at skifte til enten sommer eller vinterdæk, er der også hjælp at hente hos Uggerhøj Biler. Vi inviterer til hjulskifte-weekend to gange årligt – forår og efterår – hvor vi skifter dine dæk, mens du venter. Er de gamle vinterdæk eller sommerdæk ved at være slidte, har vi også altid et godt tilbud på nye kvalitetsdæk til din bil.

 

Book tid til hjulskift og bestil dækhotel

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med din forespørgsel, så kontakter vi dig snarest muligt.