VELKOMMEN TIL DEN NYE DS SALON I AARHUS

 
 
DS Århus
 
 
DS 7 CROSSBACK er den første 2. generationsmodel fra DS Automobiles. Den er indbegrebet af fransk luksus, og er et symbol på den innovation, elegance, ekspertise og prestige, der siden 1955 har udfordret status quo og hævet standarden for innovation og knowhow i bilbranchen.

DS7 Crossback hos Uggerhøj
DS
I 1955 skabte en bil sensation ved messen i Paris. Denne bil i topklassen brød fuldstændigt med de etablerede traditioner og demonstrerede derved, at fransk luksus var et symbol på innovation, elegance, ekspertise og prestige. Bilen var en DS. Den blev hurtigt til et ikon, og den er i dag en legende.
DS Automobiles
Lige fra starten fik DS 19 international udbredelse, eftersom den blev fremstillet i Storbritannien og Belgien fra og med 1956, og i Sydafrika fra og med 1959. Som et symbol på fransk elegance og avantgarde blev den naturligvis eksporteret til hele Vesteuropa, næsten alle Commonwealth-landene, herunder Canada og Australien, og USA, hvor den havde adskillige fans.
Divine DS hos Uggerhøj
DIVINE DS, som blev præsenteret på Verdensbilmessen i Paris i september 2014, er et koncentrat af mærket og dets fremtid.

DS
Denne demonstration af stil forener raffinement og teknologi, for en DS vil altid have et avantgarde-design og helt og holdent være et teknologisk produkt, en bil, der udskiller sig lige så meget ved sin dynamiske hyperkomfort som ved sit raffinement ned til de mindste detaljer og sine ædle materialer. DS-eventyret fortsætter!

DS modeller

DS7 Crossback hos Uggerhøj

DS7 Crossback

Priser fra: 400.000 kr.* Privatleasing fra 4.995 kr./md.

DS3 hos Uggerhøj

DS3 Crossback

Priser fra: 249.990 kr.* Privatleasing fra 3.295 kr./md.

DS7 Crossback inspiration

DS7DS7DS7
DS7DS7 CrossbackCitroën DS7
DS7DS7 CrossbackDS7
DS7DS7DS7 Automobiles

Motorer og gearkasser

Den nye DS 7 CROSSBACK løfter niveauet for power, dynamik og raffineret kørsel til nye højder. Bilen fås bl.a. med den nye BlueHDi 180 S&S dieselmotor og den nye PureTech 225 S&S benzinmotor, der begge har en 8-trins automatgearkasse. Med den nye 8-trins automatgearkasse får du et øjeblikkeligt gearskifte, så du ikke mister trækkraft, når gearkassen skifter gear, og er dermed sikret en kørekomfort i absolut verdensklasse.

Oplev den i DS Store Aarhus eller læs mere om DS7 Crossback på den officielle DS Automobiles hjemmeside

DS7 Crossback Uggerhøj Aarhus
DS7 Crossback Uggerhøj Aarhus

Designfilosofi

Cockpittet i den nye DS 7 CROSSBACK er moderne, elegant og raffineret. For at leve op til filosofien bag DS-designet om personlig styling fås den nye DS 7 CROSSBACK med 3 udsøgte designsignaturer: Perfomace Line Inspiration*, Rivoli Inspiration** og Operá Inspiration*, der hver især giver bilen et unikt særpræg både indvendigt og udvendigt. For eksempel kommer Operá Inspiration med udvendige kromlister, baggrundbelyste dørgreb og sorte Art Basalt Premium Nappa lædersæder/-kabine med urlænkemønster og punktsyninger i Terre de Cassel.

DS3 Crossback inspiration

DS3
DS3DS3DS hos UggerhøjDS3
DS3DS3DS3DS3
DS3DS3DS3DS3

Elegance og raffinement

Vores kompakte SUV DS 3 Crossback, der forener elegance, komfort og teknologi, skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne henimod modernitet og raffinement.

DS3
 

Besøg vores DS SALON i Aarhus

Vores DS-specialister står klar til at give dig råd og vejledning om valg af de eksklusive DS-modeller.

Uggerhøj Aarhus

Kontakt Uggerhøj Aarhus DS SALON

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00