Find din Alfa Romeo

Alfa Romeo modeller

Placeholder Image

Alfa Romeo Tonale

  • Elegant luksus SUV
  • Mulighed for attraktiv finansiering
  • Lanceres snart
fra 525.000 kr.
Læs mere

Alfa Romeo – Design og køreegenskaber i topkvalitet

 

Smukt design, ekstraordinære køreoplevelser og komfort er i højsædet når man snakker Alfa Romeo. Find bl.a. din næste Alfa Romeo hos Uggerhøj i Århus.

ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) lancerede i 1910 sin første bil med 24 HP, designet af Giuseppe Merosi. Fem år senere blev fabrikken overtaget af Nicola Romeo, som skiftede navnet til Alfa Romeo, hvorefter mærket hurtigt blev ikonisk blandt bilelskere. Alfa Romeo satte hurtigt nye standarder for bilindustrien og blev et synonym for køreglæde for millioner af ”Alfisti” og andre bilentusiaster verden over. Der var en kærlighed til design og benzin i blodet fra starten af hos Alfa Romeo. Og siden Alfa Romeos grundlæggelse har de konkurreret på diverse racerbaner verden over, hvilket også den dag i dag sætter et aftryk på deres nuværende modeller, som både kombinerer komfort, design og ydeevne i en smuk italiensk sammensætning.

Unik køreoplevelse

Uanset hvilken Alfa Romeo du sætter dig bag rattet i, så er bilen gennemtænkt, når det kommer til dens design, komfort og køreegenskaber. Der er sat fokus på det komfortable med lækre og velovervejende materialer i kabinen. Når du sætter dig bag rattet i en Alfa Romeo vil du med det samme kunne mærke, at du som chauffør er i centrum. Du mærker med det samme, at der er lagt stor vægt på at have udviklet løsninger, som optimere køreoplevelsen og skaber en unik køreglæde – Uanset bilens størrelse og pris.

Alfa Romeo – Med hjerte og sjæl  

I over hundrede år har Alfa Romeo ikke blot bygget – men skabt biler. Med hver enkelte model har Alfa Romeo bestræbt sig efter at levere en smuk, unik og inspirerende køreoplevelse for bilens brugere. Alfa Romeo beskriver ikke blot sig selv som værende en ”maskine på hjul”, men som en fabrikant, der hele tiden søger en kompromisløs stræben efter teknologisk perfektion, parret med udpræget flair for italiensk design. Takket være modeller som Giulietta, Giulia, 1600 Spider Duetto og mange flere, så er og bliver Alfa Romeo et af verdens mest efterstræbte og ikoniske bilmærker.

Lidenskaben forsætter

Lysten hos Alfa Romeo driver stadig den dag i dag værket. Siden 1910 har Alfa Romeo indtaget en teknologiske førerposition i jagten på den ultimative køreoplevelse. Som den frække elev i klassen beskriver Alfa Romeo sig selv - ”Alfa Romeo er indbegrebet af tidløs skønhed med et umiskendeligt og stærkt design, der gør voksne mænd bløde i knæene.”. Dette har virket for Alfa Romeo i gennem årtier. Og successen forsætter. For med fingeren på pulsen og med sømmet i bund, så træder Alfa Romeo ikke på bremsen, når det kommer til den teknologiske udvikling og glæden ved at imponere alverdens ægte bilentusiaster.

Vil du vide mere om Uggerhøjs Alfa Romeo modeller?

Vil du vide mere? Find din nye Alfa Romeo her på siden eller besøg vores Alfa Romeo showroom hos Uggerhøj i Århus.

Besøg vores Alfa Romeo afdeling i Aarhus

Vores salgskonsulenter står klar til at give dig råd og vejledning om valg af de eksklusive DS-modeller.


Kontakt Alfa Romeo Aarhus

 87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30 – 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 – 17.30
Søndag: 11.00 – 16.00