FIAT erhverv

Fiat Ducato, Fiat Dobló, Fiat Fiorino og Fiat Talento – Fiats varevogne hører til markedets førende erhvervsbiler

Med Fiat Ducato eller en af Fiats andre varevogne får du en transportløsning, der totalt set giver den bedste økonomi. Vi har fokus på at give dig budgetsikkerhed og minimere dine totalomkostninger – fra indkøb til afhændelse. Så kan du nemlig fokusere på de områder, hvor du skaber mest værdi for din virksomhed.

Fiats professionelle erhvervsbiler med Duacto i spidsen er det perfekte udgangspunkt for vores dedikerede erhvervskonsulenter, som står parate til at møde de krav, du stiller til firmabilen.

Kontakt vores FIAT afdeling i Herning

Fiat ducato

FIAT Ducato

FIAT Ducato er Årets Varebil i Danmark i 2014. Ducato er skræddersyede løsninger udført af autoriserede opbyggere. Den kan bygges efter dine behov, så du får det mobile værksted, du har behov for.

Læs mere om FIAT Ducato

Fiat Doblo

FIAT Doblo

FIAT Doblo er en ideel base til opbygning. Den kan tilpasses dine behov og kan ændres alt efter det indhold, du har behov for, fx kølebil, mobilt værksted, varerum med højt eller lavt tag

Læs mere om FIAT Doblo

Fiat Fiorino

FIAT Fiorino

FIAT Fiorino har et kompakt ydre med et rummeligt indre. Den er alsidig, smidig og nem at manøvrere – også til bykørsel.

Læs mere om FIAT Fiorino

Fiat Talento

FIAT Talento

FIAT Talento er designet en praktisk kombination af højde, længde og akselafstand. Den er rummelig og har en høj lastvolumen med det kvadratiske rum.

Læs mere om FIAT TalentoFå en vare bil på abonnement – All Inclusive – Bindingsperiode fra 1 måned.

Nu er det muligt for virksomheder at korttidsleje varebiler fra Fiat Professional hos Uggerhøj Herning A/S. Det nye koncept hedder Proleje.dk og er en fleksibel og hurtig måde at blive kørende på. Lejen er månedsbaseret og meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre operatører på markedet. Der er ingen yderligere binding, og prisen inkluderer alt – herunder også grøn ejerafgift, 2.000 km om måneden, forsikring og vejhjælp. Der er hverken depositum eller udbetaling, men et mindre oprettelsesgebyr, når man opretter en lejekontrakt.

Kontakt erhvervskonsulent Jens Erik Thygensen på telefon: 52 532 523 eller mail: jdt@uggerhoej.dk
 
 
 
Fiat uggerhøj

Fiat – biler med italiensk charme

Fiat er kendt for at designe og producere funktionelle og veludstyrede biler med italiensk charme og glimt i øjet. Vælg din næste Fiat hos Uggerhøj Biler i Herning.

Gennem mere end 100 år har de kække italienere været hverdagssyn på de europæiske landeveje, og Fiat har længe været en af de helt store bilaktører i Europa. 

Fiat – ikoner på fire hjul

Fiat tilbyder et bredt og varieret modelprogram med biler efter enhver smag og pengepung. Fælles for alle modeller er det lækre italienske design, høj komfort, fornuftig benzinøkonomi og ikke mindst solid kvalitet for pengene.

 Vælg en vinder

Fiat er det bilmærke, der flest gange er løbet med titlen som “Årets bil i Danmark”, og det er ikke uden grund. Stilsikkert italiensk design til priser, der er til at betale, er ikke til at komme udenom, og sender de små charmerende italienere helt til tops. Ikke kun på de danske hitlister men også i resten af verden.

Fokus på innovation og udvikling

Hos Fiat satses der stort på produktudvikling og innovation, både når det gælder teknologi, performance, miljø og design. Målet er konstant at forbedre bilernes kvalitet, øge sikkerheden på vejene og skabe endnu bedre og mere miljøvenlige motorer, så du kan køre Fiat med grøn samvttighed.

Vi har en Fiat til dig!

Oplev alle vores modeller fra Fiat hos Uggerhøj Biler i Herning og få en prøvetur. Vores konsulenter er eksperter i Fiat og kan hjælpe dig med at finde netop den Fiat og den finansieringsløsning, der matcher dit behov.

Med en Fiat får du meget mere – for meget mindre.