Du kan nu opleve den ikoniske Fiat 500, som 100% elektrisk. Nemlig som Fiat 500e. Den udkommer nu med en ny platform samt et mere moderne design, hvorpå den samtidigt beholder bilens velkendte streger og dermed også Fiat 500’s ikoniske DNA.

Ikonisk design

LED infinity

LED INFINITY-LYGTER

Nyt look, ikonisk stil, altid unik og gen-kendelig. Det er Fiat 500.

Fiat blinklys

BLINKLYS

Fortiden er med til at bane vejen for fremtiden - blinklysene er inspireret af 1957-modellen

Fiat nøglefri adgang

Nøglefri adgang

Stilrent og brugervenligt design: bilen låser op ved et enkelt tryk på den indvendige knap.

Fiat 500e front

Stolt over at være en 500

Bilen har et ikonisk udtryk med sit karakteristiske frontlogo.

fiat logo

Logo med FIAT-bogstaver

Essentialitet er et must - med FIAT-logoet som signatur for stilen.

Fiat 500e fås i flere forskellige farver, så den passer netop til dig!

SE HER!
fiat 500e interiør

FIAT 500e interiør

Indvendigt er den nye Fiat 500e udstyret med enten 7” eller 10,25” touchskærm, som er afhængig af udstyrsvariant. Begge skærme kan tilkobles og kombineres med Apple CarPlay og Android Auto. Samtidigt har Fiat 500e mulighed for at kunne tilkøbes med et hav af sikkerhedsassistenter som bl.a. blindvinkel alarm, regnsensor, bakkamera og automatisk nødbremse.


500e sæder

Rækkevidde

Rækkevidden for den nye Fiat 500e er opgivet til imponerende 310 km og op til omkring 450 km ved blot bykørsel. Dette gør blandt andet Fiat 500e til den perfekte elektriske bybil, da den med sin distance og størrelse gør den til en perfekt makker i bybilledet. Og skal solen stråle endnu mere på dig, når du kører igennem byerne eller på landevejen, så fås Fiat 500e også som cabriolet.

Hvordan føles Fiat 500e?

Først og fremmest er den nye 500e blevet virkelig sjov at køre. Akkurat som Fiat 500 modeller var i gamle dage. Den føles virkelig frisk, villig og styreglad, uden at det selvfølgelig bliver en sportsvogn. Alt i alt er vi hos Uggerhøj virkelig imponeret over den nye Fiat 500e.

Opladning lige ved hånden

Med Fiat 500-appen og Fiat Uconnect Services vil du kunne styre alle elektriske funktioner i din Fiat 500 direkte fra din smartphone. Du kan samtidigt tjekke status på batteriet, administrere din egen easyWallbox og hertil planlægge næste ladning på din Fiat 500e.


Skrotkampagne Uggerhøj
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil