FIAT 500L LIVING fra kr. 184.990,-

Samme stil – bare meget mere plads.

Velkommen til FIAT 500L Living! Modellen der giver dig endnu mere rummelighed takket være dens kompakte udvendige form. For med en øgning på 20 cm i længden, giver det to ekstra passagersæder – hvilket er perfekt til den ekstra store børnefamilie.

Uanset hvilken alder man har, vil man blive smittet af den velkendte charme fra Fiat 500 – og begejstringen er enorm, da man nu med 500L Living får x-large living space.

500L Living – Design

  • 7 sæders familiebil

    Maksimal komfort. Minimum dimensioner. 500L Living er kun 435 cm lang og giver dig 3 sæderækker og 7 sæder. Alt dette får du i en bil, der er 20 cm kortere end en typisk stationcar.

  • Mulighed for panoramisk soltag

    Nyd livet – forkæl dig selv og din familie. Nu har du nemlig muligheden for at få samme oplevelse som i en Fiat 500C, hvor der er højt til loftet. Du behøver altså ikke at gå ned på fornøjelser, blot fordi du har brug for mere plads.

  • Dit helt eget design

    Skab din helt egen personlige FIAT! Dette gælder helt fra interiør, farvekombinationer med mulighed for bi-color med hvidt- eller sortlakeret tag og til fælge. Vælg netop din stil, og få din bil til at afspejle dig som person – og dermed passe til din familie.

Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op
 

Her finder du FIAT hos Uggerhøj

FIAT Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling