Opel Astra 5-dørs fra kr. 191.980,-

Gør livet lettere

Du kan roligt slappe af i Opel Astra. Det indvendige design er i høj kvalitet og sætter nye standarder i Astraens klasse.

Sæt dig bag rattet og kør med i den lækre Opel Astra – se videoen herunder.

Astra design
 • Dynamisk

  De rene linjer tiltrækker og leder tankerne hen på det sporty og atletiske look der kommer til udtryk, både når Astraen er i bevægelse og holder stille.

 • LED lygter

  Opels lygter er kendetegnet ved de ”vingeformede” LED-baglygter (ekstraudstyr), som passer til detaljerne på bilen og det stilfulde udtryk.

 • Plads til alt og alle

  Astra er designet med en lav højde. Det gør det nemmere at pakke bilen i bagagerummet med de ting, du skal have med. Og med den ekstra plads bagi, er det bare at laste på.

Innovation

Nøglefri betjening. Bilen låser automatisk op, når du nærmer dig.

Lav den perfekte parkering hver gang med parkeringsassistance og bakkamera (ekstraudstyr).

Med Intellilux LED Matrix-forlygter (ekstraudstyr) kan du bruge langt lys når du kører, uden det generer andre i trafikken.

Med Opel EYE (ekstraudstyr) får du et af de sikreste systemer. Det indeholder: Trafikskiltegenkendelse Vejbaneskiftalarm. Distanceindikator. Frontal kollisionsalarm. Langt lys med Assist. Blindvinkelalarm.

Køreglæde

 • Ekstra herligheder

  I Opel Astra har du mulighed for at tilvælge bl.a. AGR sæder med massage. Husk og få varme i både sæder og rat også til de kølige tider. Du kan også vælge Airwellness og få to skønne dufte, som du kan sprøjte ud i kabinen; Energizing Dark Wood og Balancing Green Tea. (Ekstraudstyr)

 • Kør afsted

  Vælg selv benzin eller diesel og om du vil have 5-trins og 6-trins manuelle eller automatiske gearkasser. Med ECOFLEX sparer du både på CO2 udslippet og på dit brændstofforbrug – win-win. Opel Astra har også en ‘Sport’ funktion i kørestilen som gør, at du kan styre bilen mere dynamisk, mens motoren reagerer hurtigere end ved den normale kørsel.

 • Bedre tilsluttet

  Du kan koble din smartphone til Apple Carplay og Android Auto og tale håndfrit, mens du kører. Udnyt samtidig muligheden for navigation på skærmen og husk muligheden for Opel Onstar. Du kan også vælge en Radio R 3.0 og koble den til Bluetooth.

Del med dine venner

100% køreglæde
100%
Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op
 

Her finder du Opel hos Uggerhøj

Opel Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Opel Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Opel Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Opel Hjørring

Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling

Opel Silkeborg

Nørrevænget 3
8600 Silkeborg

86 82 41 88

Find afdeling