Forside -- Peugeot -- Peugeot e-Traveller

NY Peugeot Rifter

NY PEUGEOT e-Traveller FRA 515.990,-

NY Peugeot
Et tidsløst design

Det stilrene design på e-Traveller’eren får bilen til at fremstå kompakt trods dens størrelse. Samtidig er der tænkt over detaljerne med den vandrette kølergrill, lyssignaturen med LED-kørelys og Xenon-forlygteri, der er integreret i karosseriet. Det giver et selvsikkert udseende til bilen, og passagererne kan herfra bare nyde turen.

Peugeot Rifter
Fleksible løsninger til dine behov

Peugeot e-Traveller er en gennemtænkt fleksibel bil. Den fås i 2 længder, der alle har god plads til alle passagerer. Højden på bare 1,89 m gør det nemt at parkere i både parkeringshuse og garage, og derfor vil det være nemt at navigere i større byer med bilen.

Peugeot Rifter
Stor kørekomfort

Den nye særlige instrumentgruppe med 3,5’’ farvedisplay i Peugeot e-Traveller viser de vigtigste informationer om kørslen i realtid, f.eks. rækkevidde og powermeter (Charge/Eco/Poweri).

På den store touch-skærm får du let adgang til hele det elektriske univers,  og du får tydeligt vist det elektriske flow. «e-Toggle» tasten giver øjeblikkelig adgang til betjening af den elektriske automatgearkasse, hvor du kan vælge mellem 3 drive modes: ECO, NORMAL og POWERi. Den elektriske håndbremse, der er standardudstyr, er automatisk, og  derfor meget nem at anvende.


PEUGEOT RIFTER INTERIØR

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Peugeot hos Uggerhøj

Uggerhøj Horsens
Peugeot Horsens

Høegh Guldbergsgade 46
8700 Horsens

79 27 72 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.00

Lørdag-søndag
11.00 – 16.00

Find afdeling