Forside -- Seat -- Seat Ibiza

SEAT IBIZA fra 169.990,-

Seat Ibiza


Seat Ibiza

Skil dig ud fra mængden

Med Ibizas tiltrækkende udtryk, hvor de skarpe linjer skaber et indtryk, de fleste vil have svært ved at modstå. Nyd dens proportioner, der strømlinet giver bilen det udtryk der gør, at du med Ibiza skiller dig ud fra mængden.


Privatleasing fra 2.695 kr./md.

Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

Velkommen til Ibiza!
Med Ibiza får du en lang række funktioner, som gør den unik og helt speciel. Ikke blot har den alle sikkerhedsfunktioner, man forventer at en moderne bil, men den har samtidig mange standard- og valgfrie hjælpesystemer. Disse systemer gør enhver rejse nemmere, og i sidste ende mest sikker. Du vil med en Ibiza kunne køre med fuldstændig ro i sindet.

Derudover, tilbyder Ibiza en helt fantastisk køreoplevelse, takket være den nyeste teknologi. Fra Full Link systemet til bakkameraet, som er pænt integreret i Infotainment-skærmen i instrumentbrættet. Alt hvad du ønsker og har brug for, og mere til, finder du i den stilfulde minibil Ibiza.

Ibiza er både stilfuld og økonomisk. Den seneste EcoTSI motor har alle fordelene fra en benzinmotor kombineret med effektiviteten fra en diesel. Derfor kan 1,0 TSI-motoren opnå et fabelagtigt brændstofforbrug og en meget lav CO2 emission.

Ibiza er stilfuld og økonomisk

Seat Ibiza
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Seat hos Uggerhøj

Seat Brønderslev

SEAT Uggerhøj Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Uggerhøj Brønderslev