Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Golf

VW GOLF fra kr. 253.494,-

Den nye VW GOLF

Mere alsidig end langt de fleste andre biler.

VW Golf er den bil, som har skabt sin egen klasse igennem generationer. Og den nuværende Golf sætter nye standarder for næste generation.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige VW Golf. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

SE MODEL- OG PRISLISTE

FÅ ET TILBUD PÅ VW GOLF

BOOK EN PRØVETUR I VW GOLF

Hos VW har de lyttet mere indgående, de har set nærmere på forbrugerens behov og stillet endnu flere spørgsmål. Og VW har derfra kun haft én ting for øje: en bil, som folk forstår bedst, som besvarer fremtidens spørgsmål klarest, og som også fortsat lægger navn til en hel klasse.

Et kort øjebliks uopmærksomhed, en lang køretur eller dårligt udsyn - her hjælper bilens mange førerassistentsystemer, som hele tiden holder øje med din kørsel, og griber ind i kritiske situationer på vejen.

VW Golf - udstyr og design

  • Mere plads til komfort

    Plads, komfort, kvalitet og teknologier. Alt dette venter dig i den nye Golf – med et enkelt formål: at gøre alle køreture så afslappede som muligt.

  • Effektivitet

    Golf moderne motorteknologi, passer perfekt til forbrugeren der kan lide at køre - og kører meget, men som stadig ønsker at holde forbruget nede.

  • 4MOTION-firehjulstrækket

    4MOTION-firehjulstrækket (ekstraudstyr) fordeler trækkraften til alle fire hjul efter behov. Det forhindrer hjulspind og blokerende hjul og hjælper din bil med at bevare vejgrebet på næsten alle slags underlag.

Oplev mere plads til komfort

Interiøret i den nye Golf indbyder dig til straks at sætte dig ind og forblive i komforten, indtil det er absolut nødvendigt at stige ud.

Dette er takket være de rummelige proportioner, som giver både for- og bagsædepladserne masser af benplads. Golfs interiør er samtidig kendetegnet ved materialer i førsteklasse, samt et bredt udvalg af detaljerede løsninger, som imponerer. De omfatter eksempelvis de ergonomiske sæder, det rummelige bagagerum og en midterkonsol med ekstrem brugervenlighed.

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

DEL VW POLO MED DINE VENNER

Her finder du VW hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250 9900 Frederikshavn  98 42 14 88 Find afdeling