VW PASSAT fra kr. 304.597,-

 

VW Passat. Prioter en bil i høj kvalitet.

VW Passat udstråler suverænitet inden for design og teknologi, og er et perfekt sammenspil mellem komfort, elegance og dynamik for personer, som har sat prioriteringer i livet.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige VW Passat. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Privatleasing Volkswagen Passat: Priserne er på vej*

Suverænitet er summen af ens egne styrker. Og evnen til også at kunne vise den udadtil. På Passat ser man derfor med det samme, hvor nyskabende den er. Bilen efterlader ganske enkelt et godt indtryk.

Det er bilen, der har lidt ekstra at byde på. Passat og Passat Variant har masser af plads til både bagage og passagerer. Og til dine helt personlige ønsker. Med fire udstyrslinjer Trendline, BlueMotion, Comfortline og Highline er der noget for enhver smag. Sportslig eller elegant? Alle modelvarianter har lidt ekstra at byde på.

Passat er ideel både som din erhvervspartner – men også til din familie. Den passer altså både til forretningmøder og storindkøb. Med en Passat går du ikke ned på organisering – så her er det godt, at Passat altid er en hjælp for dig. Fx kan bagagerummet med komfortfunktionen Easy open åbne automatisk, hvis du ikke lige har en ledig hånd.

Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op

*Privatleasing: Priserne er på vej.

Her finder du VW hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling