Forside - Citroën - Ny Citroën C5 X Plug-In Hybrid
Citroën C4

DEN NYE CITROËN C5 X Plug-In Hybrid fra 419.990 kr.


NY Citroën C5

Den nye Citroën C5 X Plug-In Hybrid

EN BANEBRYDENDE SILHUET

I den nye Citroën C5 X kombineres elegancen fra en hatchback, dynamikken fra en stationcar og højden fra en SUV. Og den byder på en særlig ro takket være Citroën Advanced Comfort® konceptet og kabinens lounge-stemning. Den nye Citroën C5 X med banebrydende teknologier tillader delvis selvstyring samt et nyt kommunikationsinterface på en 12’’ HD Touch Screen med stemmestyring. Citroën C5 X fås i versionerne plug-in hybrid og benzin.  

ELEGANT OG DYNAMISK

Den nye Citroën C5 X skiller sig markant ud i sin klasse.
Når bagklappen åbnes, bemærker man straks den brede åbning og den lave læssekant.

Den lange motorhjelm, karrosseriets linjer og høje centerlinje samt fremspringet over baghjulene, giver den et elegant og aerodynamisk ydre.

Den lange taglinje slutter i en aerodynamisk, svævende tagspoiler. En ekstra hækspoiler i sort højglans tilfører stabilitet og ekstra vejgreb ved bremsning.

Citroën C5 X Plug-In Hybrid koster fra 419.990 kr.

>> HENT PRISLISTE <<


PLUG-IN HYBRIDMOTOR

AUTOMATGEARKASSE MED 8 GEAR

I den nye Citroën C5 X plug-in hybrid kombineres alle fordelene ved elektrisk kørsel i dagligdagen og brændstofkørsel på de længere ture, takket være en 81,2 kW elmotor og en 180 hestekræfter Euro 6.3 PureTech-benzinmotor med Stop & Start.
Den elektriske automatgearkasse, ë-EAT8, sikrer smidig kørsel og et øjeblikkeligt moment på 360 Nm.

Ny Citroën C5 X motorer

Ë-KOMFORT I EN PLUG-IN HYBRIDBIL

Køreglæde


Støj og vibrationer i bilen er ikke-eksisterende, og for- og bagruden er laminerede for at beskytte mod støj fra vejen og omgivelserne. Om bord i den nye Citroën C5 X plug-in hybrid når køreoplevelsen nye højder ift. komfort og støjfri kørsel. De to motorer forener deres kræfter og leverer en glidende kørsel.

Den hurtige og effektive elektriske ë-EAT8 automatgearkasse sikrer optimale køreegenskaber med et moment, der er øjeblikkeligt tilgængeligt.

Image

NEM OG ENKEL OPLADNING

Image

Så nemt er det


Ny Citroën C5 X plug-in hybrid er karakteriseret ved, at den er ekstremt nem at oplade:

  • Ladekablerne opbevares i et særligt rum under bagagerumsbunden.
  • Ladeklappen ved bilens venstre bagende indeholder en lysdiode, der viser ladeprocedurens forløb, som også kan følges på My Citroën appen.
  • Når bilen kører elektrisk kørsel, lyser en blå lampe i bakspejlet. Den er synlig udefra, så det er tydeligt, at der køres elkørsel. Dette er nyttigt i områder, f.eks. en bymidte, med begrænset kørsel for fossilbiler.
  • Ved hjælp af touch-skærmen eller My Citroën-appen kan opladningen udskydes til et senere tidspunkt, når elprisen er lavere.

4 DRIVE MODES

Vælg det drive mode der passer dig


Med vælgerknappen, der er placeret på midterkonsollen, kan du vælge en drive mode, der passer dig: Electric, Hybrid, Comfort eller Sport. Den aktive affjedring, Citroën Advanced Comfort®, tilpasser sig altid den aktuelle drive mode.

  • Electric: Bilen har en rækkevidde på op til 55 km, hvilket passer til mange brugeres daglige kørselsmønster.
  • Hybrid: Skiftet mellem elmotor og forbrændingsmotor sker automatisk, for at opnå optimal effektivitet.
  • Comfort: I hybridfunktion giver denne drive mode ekstra tilpasningsevne takket være det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®.
  • Sport: C5 X plug-in hybrid har en dynamisk motorydelse takket være elmotoren, som booster forbrændingsmotoren, så de samlet opnår en effekt på 225 hestekræfter. Det aktive affjedringssystem, Citroën Advanced Comfort®, bliver fastere for at opnå et bedre vejgreb.
Image

TEKNOLOGIER

Den nye Citroën C5 X fås med mange forskellige kørehjælpefunktioner. Det gør turen endnu mere sikker, komfortabel og tryg for dig og dine medkørende.
Hvilke hjælpefunktioner der følger med DIN nye Citroen C5 X, afhænger af udstyrsniveauet.

Head up display
Ny Citroën C5 X Head up display

Extended Head Up Display viser alle de vigtigste informationer om kørslen i bilens forrude i førerens synsfelt; i farver og stort format.


Highway driver assist
Ny Citroën C5 X Driver Assist

HighWay driver Assist er en kombination af aktiv fartpilot, stop&go funktion og den aktive vejstribealarm. Så kan du uddelegere kørslen delvist. Hold blot blikket på vejen og hænderne på rattet.


My Citroën drive plus
Ny Citroën C5 X Drive plus

Ny Citroën C5 X er forsynet med et nyt online kommunikationsinterface med intuitiv betjening og personlig indstilling ved hjælp af widgets. Via dette system kan du få vist dine favorit apps og foretrukne funktioner i instrumentgruppen og på bilens 12’’ Touch Screen.
Her finder du Citroën hos Uggerhøj

Placeholder Image

Uggerhøj Aarhus


Telefon: 87 37 55 55    
Mail: Send os en mail

Adresse
Slet Parkvej 2
8310 Tranbjerg

Find afdeling
Placeholder Image

Uggerhøj Frederikshavn


Telefon: 98 42 12 33     
Mail: Send os en mail

Adresse
Søndergade 250
9900 Frederikshavn

Find afdeling
Placeholder Image

Uggerhøj Herning


Telefon: 97 26 72 22   
Mail: Send os en mail

Adresse
Wedellsborgvej 1
7400 Herning

Find afdeling
Placeholder Image

Uggerhøj Hjørring


Telefon: 98 92 25 33   
Mail: Send os en mail

Adresse
Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

Find afdeling
Placeholder Image

Uggerhøj Horsens


Telefon: 79 27 72 00
Mail: Send os en mail

Adresse
Høegh Guldbergsgade 46
8700 Horsens

Find afdeling
*Vi giver mindst kr. 20.000 for din brugte bil, når du finansierer en ny bil hos Uggerhøj.. Din brugte bil skal du have haft i min. 1 måned, den skal kunne køre, være indregistreret i købers navn og være på plader. Tilbuddet er betinget af godkendelse hos Uggerhøj Finans. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Kampagnen gælder t.o.m. 30/9-2023.