Forside -- DS Automobiles -- DS7 Crossback

DS 7 Crossback hos UGGERHØJ Århus

DS 7 Crossback fra 540.000,-

DS 7 Crossback hos UGGERHØJ Århus

Innovation & knowhow fra Paris

Luksuriøs og avantgarde SUV fra Franske DS Automobiles.

DS7 er indbegrebet af Fansk luksus. Materialerne er i højeste kvalitet, detaljerne nøje designet og komforten på et helt nyt niveau.

DS 7 Crossback understreger sin eksklusivitet via fronten med det let genkendelige og karakteristiske kølergitter


Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

Sofistikeret design og kompromisløs kvalitet

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og håndværk. DS 7 Crossback er ikke nogen undtagelse.
Alle detaljer og materialer er nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle håndværkere og DS-eksperter.

Det giver DS 7 sit luksuriøse og ekstravagante design. Flere af design-elementerne er udarbejdet i hånden for at sikre den høje standard, DS kunder fortjener og forventer af mærket.

Et fængslende blik

Med DS Active LED Vision forenes design og teknologi. Lyssignaturen har altid været et af kerneelementerne i DS' designsignatur, samtidig har det været med til at løfte hele sikkerheds-standarden for branchen. Det banebrydende design er derfor lige så funktionelt, som det er iøjnefaldende.

Teknologi og sikkerhed

En oplevelse for alle sanser

I DS 7 Crossback får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Den højteknologiske førerplads er fx udstyret med en 12" digital skærm, som giver dig mulighed for at se alle kørselsoplevelser via en rullemenu der styres fra rattet.

Via den store 12" HD touchskærm der er placeret centralt er det muligt at få direkte adgang til bilens mange funktioner.


DS Night Vision: se i mørke

DS NIGHT VISION sikrer føreren et optimeret nattesyn, og gør det nemmere at læse vejen og dens farer. Et infrarødt kamera, der er placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr på vejbanen op til 100 m fremme. Føreren kan se et billede af vejen i den digitale instrumentgruppe, hvor diverse farer først vises indrammet i gult og dernæst i rødt sammen med et lydsignal – afhængigt af hvor kritisk faren er, så føreren kan nå at reagere og dermed forhindre ulykken.

** Afhænger af udstyrsniveau

Se model- og prisliste

DS Driver Attention Monitoring: altid fuld opmærksomhed

Med DS DRIVER ATTENTION MONITORING har DS 7 CROSSBACK teknologien til at registrere ethvert fald i førerens opmærksomhed og koncentration. Et infrarødt kamera placeret over rattet kombineret med et kamera øverst i forruden sørger for konstant overvågning af øjnene (blinken ved træthed), ansigtet (blikkets retning), hovedbevægelser (distraktion) og bilens løbslinje i forhold til vejstriberne. Især afvigelser herfra eller hvis føreren drejer rattet. Så snart DS DRIVER ATTENTION MONITORING registrerer en uregelmæssighed på et af disse områder, udløser det automatisk et lydsignal, og en advarsel vises på den centrale skærm. Både dag og nat.

Book en prøvetur

DS Active LED Vision: et fængslende blik

DS ACTIVE LED VISION forener design og teknologi. Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lyssignaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets designsignatur og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. Det banebrydende design er derfor lige så funktionelt, som det er iøjnfaldende.

Få et tilbud

Den selvkørende bil er nær!DS Connected Pilot

Med DS CONNECTED PILOT kommer vi endnu et skridt nærmere den selvkørende bil. Som den første bil i sin klasse assisterer DS CONNECTED PILOT føreren ved at opretholde en sikker afstand til alle forankørende biler og sikrer at bilen forbliver i midten af vejbanen. Systemet virker ved hastigheder mellem 0 og 180 km/t og er i stand til at styre fuldstændige stop- og genstartsfaser, hvilket er meget nyttigt ved trafikpropper og motorvejskørsel. Føreren kan til enhver tid genoptage kontrollen ved at anvende bremserne, justere på rattet eller deaktivere systemet.

** Afhænger af udstyrsniveau


DS Park Pilot: nem og enkel parkering 

Med DS PARK PILOT kan DS 7 CROSSBACK selv registrere en parkeringsplads svarende til bilens mål ved ganske enkelt at køre forbi den med en hastighed på maks. 30 km/t. Med det innovative system kan bilen både parallelparkere og parkere i bås uden at føreren rører rattet eller pedalerne. DS 7 CROSSBACk er den første bil i sin klasse til at introducere en parkeringsassistent, hvor du hverken behøver at justere på rattet eller hastigheden**

* Ekstraudstyr
** Fås kun med motorer, der har en 8-trins automatgearkasse

Besøg vores DS Salon i Århus

Kontakt Uggerhøj Aarhus DS SALON

 87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30 – 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 – 17.30
Søndag: 11.00 – 16.00

DS Salon hos UGGERHØJ Århus