DS 3 CROSSBACK high tech-stilens ikon

DS3 Crossback - PRIS FRA: 270.000 KR.


DS3 Crossback premiere 2019

DS3 Crossback - kompakt SUV med stil og finesse

Den kompakte SUV DS 3 Crossback forener elegance, komfort og teknologi, skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne henimod modernitet og raffinement.
Privatleasing af DS7
DS3 Crossback Uggerhøj

DS 3 Crossback har en ekstraordinær raffineret kabine. Med hensyn til dit interiør har vi været særligt opmærksomme i valg af ædle materialer og finesse for hver enkelt detalje.


DS3 Crossback Uggerhøj

Et storslået og elegant lys

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, giver din bil et storslået og elegant lys. Det giver ligeledes føreren en exceptionel gave: Hele tiden at køre med fuldt blus på uden nogensinde at blænde de andre trafikanter.

Takket være kameraet, der sidder foroven på forruden, tilpasser disse forlygter automatisk deres lyskegler i forhold til trafikforholdene.

Forlygterne, DS Matrix Led Vision, består faktisk af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, som tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.

Få adgang til din bils betjeningsknapper på den 10,3″ store HD berøringsskærm og find kørselsoplysningerne på den 7″ store digitale instrumentgruppe.

For at give dig mere komfort har du mulighed for personligt at indstille oplysninger forbundet med din kørsel på instrumentgruppen i forhold til dine præferencer: Brændstofstand, km-stand, hjælpefunktioner til kørslen og navigation.


Betjeningspanelet i midten kommer frem på spektakulær vis under din berøringsskærm. Det typiske DS-design giver genlyd med de berøringsfølsomme knapper og de to midterdyser, der antager form som diamanter.

DS 3 CROSSBACK E‑Tense - 100% elektrisk

DS 3 Crossback E-Tense, der åbner døren for en helt ny generation el-biler, kan købes fra foråret 2019. Vores SUV med det eksklusive design er 100% elektrisk og indbegrebet af teknologi og raffinement.

DS3 Crossback er udstyret med den nyeste LED-teknologi - DS Matrix LED Vision.

DS3 Crossback med DS Park Pilot - parkerer din bil, uden du skal dreje på rattet eller træde på pedalerne

DS3 Crossback med DS Drive Assist - placerer din bil optimalt på kørebanen.

Besøg vores DS SALON i Aarhus

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00