DS 4 E-TENSE
fra 420.000 kr.

DS4 E-tense

DS4 E-TENSE - karismatisk og kraftfuld

Glæd dig til DS Automobiles' nye sofistikerede og atletiske DS4. Den er velproportioneret, stilfuld og den integrerede højteknologi gør den utrolig brugervenlig.
DS4 e-tense

Utrolig sofistikeret

DS4 forener SUV'en med en kompakt hatchback. Med flydende linjer og brede hjul får DS4 en atletisk og aerodynamisk profil. Bilen er unik og iøjnefaldende med sine mange designfeatures og skulpturelle baglygter, som er perfekt integreret i karroseriet.  

DS4 Crossback Uggerhøj

Ny DS4
DS4 E-Tense Uggerhøj

DS4 interiør

De flydende og aerodynamiske linjer føres videre indvendig. Lige fra det imponerende instrumentbræt til det læke og eksklusive indtræk, som bl.a. er fremstillet af kulfiber og mørkt asketræ - sæderne fås i læder eller Nappa.Teknologier

Bilen er lavet med de fedeste teknologier.  Blandt andet  DS Smart Touch, som giver dig adgang til dine 6 ynglingsgenveje med en enkelt bevægelse helt uden at fjerne blikket fra vejen. Den følger og genkender dine håndbevægelse - og kan desuden tyde håndskrift.

Med DS NIGHT VISION registrerer et infrarødt kamera, som er placeret  kølegitteret fodgængere og dyr på vejen op til 200 meter væk. Dette bliver vist på det digitale instrumentbræt, og gør det mulig at forudse faren og reagere i tide. Dette er et nyt stort fremskridt inden for sikkerhed i mørket.

Det nye DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY gør det muligt at se alle digitale informationer projiceret på forruden, så du aldrig behøver at fjerne blikket fra vejen.


DS IRIS SYSTEM er din personlige stemmestyrede assistent på din køretur. Det er et intuitivt og ergonomisk informationssystem, der kan indstilles efter dine behov. 


Besøg vores DS SALON i Aarhus

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00