DS 9

DS 4 E-tense

DS 9 - kraftfuld og elegant

Glæd dig til den ny ikoniske bil fra DS Automobiles! DS 9 er et symbol på fransk Knowhow og kommer meget snart på markedet. DS 9 fås også som en E-TENSE, hvis du gerne vil have en grønnere kørsel. Front DS9

Fantastisk lyd

 I forbindelse med  lanceringen af DS 9 har eksperter udviklet en helt ny lydkomfort. Glasfladerne er dækket af akustik film, som eliminerer vibrationer og giver en rolig atmosfære i bilen. Det sublime håndværk  fremhæver den utrolige lyd fra  Focal Electra®-lydanlægget og de 14 højtalere.


DS9 side

Elegant silhuet

Bil har et moderne og iøjnefaldende look og er sprængfyldt med lækre detaljer. Den har blandt andet listen midt på motorhjelmen med Clous De Paris finish, DS Cornets og de skjulte dørgreb giver DS 9 et markant design.


side og bag DS9DS9 lygter

Teknologier

-  DS PARK PILOT

Det intelligente system registrerer, om der er plads til bilen og parkerer automatisk i både parkeringsbås og parallelparkering, uden føreren rører rat eller pedaler.

-  DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS 9 garanterer dig optimal komfort ved hjælp af Active Scan Suspension. Det intelligente affjedringssystem holder konstant øje med ujævnheder i vejen og sørger for en behagelig kørsel.

- DS NIGHT VISION

Systemet registrerer fodgængere og dyr på vejen i mørket, ved hjælp af et infrarødt kamera placeret i kølergitteret. Du kan dermed opdage faren i tide og reagere hurtigere.

- DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Systemet består af flere sensorer og kamera, som døgnet rundt holder øje med tegn på træthed og uopmærksomhed ved føreren. 

Interiør

interiør ds9
rat ds9
overblik interiør DS9
bagsæder ds9højtaler ds

Besøg vores DS SALON i Aarhus

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

SALG:
Mandag-fredag: 09.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00

Sælgere DS Århus