Kia Ceed SW Plug-in Hybrid 

Kia Ceed Plug-in Hybrid er en moderne bil, der kombinerer en benzinmotor med en elmotor for at levere en imponerende ydeevne og effektivitet. Udstyret med en 1,6-liters GDI-benzinmotor og en kraftfuld elmotor, giver den en fleksibel køreoplevelse med mulighed for elektrisk kørsel op til 50 km, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere ture.

Placeholder Image
eksteriør

Design og stil

Ceed Plug-in Hybrid er designet med komfort og teknologi i højsædet. Kabinen byder på rummelighed, kvalitetsmaterialer og avancerede funktioner som infotainmentsystem med touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto. Sikkerhedsmæssigt er bilen udstyret med de nyeste assistentsystemer, herunder automatisk nødbremse og vejbaneassistent.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Kia Ceed
Kia Ceed inside
Placeholder Image
Kia Ceed

  Opkoblet infotainment

  Med Kia Ceed Plug-in Hybrid får du ikke kun en bil med en dynamisk køreoplevelse, men også en bil fyldt med moderne bekvemmeligheder. Desuden kommer den med Kias unikke 7 års garanti, som giver ekstra tryghed og værdi for køberen.

  Placeholder Image

  Kia Connect On-Board Services

  Hold forbindelsen til omverdenen i realtid med livedata, der holder dig informeret og assisterer dig på enhver køretur – med f.eks. onlinenavigation med opdaterede trafikinformationer fra Kia Connect. Takket være stemmegenkendelse kan du også bruge stemmekommandoer til at søge efter en specifik adresse eller POI’er i nærheden.

  Placeholder Image

  Kia Connect App* 2

  Med Kia Connect-appen2 kan du på afstand tjekke, om bilens døre er låst, og hvor du har parkeret din bil. Den giver dig også mulighed for at tjekke indstillingerne i din Ceed SW, ændre dem på afstand og aktivere de ændrede indstillinger i bilen. Og som prikken over i'et kan appen guide dig resten af vejen til fods til din endelige destination takket være Last Mile Navigation, når du har parkeret bilen

  * Modelafhængigt udstyr.

  Placeholder Image

  Stort dobbeltdisplay*

  Enkel, moderne og lettilgængelig – den 10,25” LCD-touchscreen i farver og høj opløsning viser dig de korteste navigationsruter og andre vigtige informationer. Samtidigt viser den 12,3” komplet digitale TFT-instrumentenhed vigtige informationer om bilen og køreturen, og du kan vælge forskellige temaer i den valgte køreindstilling. Tilsammen gør de enhver køretur mere sikker, sjov og effektiv.

  * Modelafhængigt udstyr.

  Placeholder Image

  Trådløs telefonoplader* og USB-porte*

  Hvis din smartphone er ved at løbe tør for strøm, kan du bare lægge den på den trådløse opladningsbakke i midterkonsollen foran, mens du kører 4. Hvis du bruger et ladekabel, er bilen udstyret med USB-porte forskellige steder i kabinen – også bagerst på midterkonsollen, så alle passagerer i bilen kan lade deres telefoner op og holde kontakten til omverdenen.

  * Modelafhængigt udstyr.

  Sikkerhed i top

   

  Kia Ceed Plug-in Hybrid prioriterer sikkerheden højt og er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner, der sikrer en tryg køreoplevelse. Blandt de vigtigste sikkerhedsfunktioner finder vi automatisk nødbremse, der hjælper med at undgå kollisioner ved at bremse bilen, hvis der registreres en forhindring forude. Desuden er bilen udstyret med vejbaneassistent, som aktivt hjælper med at holde bilen inden for vejstriberne og kan advare føreren, hvis bilen begynder at afvige fra sin bane

  Placeholder Image

  Udvidet motorvejsassistent (HDA)

  Udvidet motorvejsassistent (HDA) med navigationsbaseret adaptiv fartpilot* hjælper Ceed SW med at holde en sikker afstand til det forankørende køretøj og holder bilen midt i kørebanen på motorveje. Samtidig overtager systemet styring, acceleration og deceleration i din vognbane. I kombination med dette system bruger kurvefunktionen (NSCC-C) navigationsdata til at registrere kurver forude på vejen. Systemet nedsætter om nødvendigt bilens hastighed før kurven og genoptager den indstillede hastighed efter kurven.

   

  * Modelafhængigt udstyr.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Intelligent fartpilot (SCC) med Stop & Go

  Intelligent fartpilot (SCC) med Stop & Go* (5) holder den hastighed, som du har valgt, og beregner det forankørende køretøjs relative position og hastighed ved hjælp af bilens frontkamera og frontradar, så der opretholdes en sikker afstand. Systemet styrer acceleration og deceleration for at sikre, at din Kia Ceed SW standser, når det forankørende køretøj standser. Når køretøjet foran begynder at køre igen, begynder din bil automatisk også at køre igen.

   

  * Modelafhængigt udstyr.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Aktiv vognbaneassistent (LFA)

  Aktiv vognbaneassistent (LFA)-systemet bruger kameraet i forruden til at overvåge vognbanemarkeringerne eller det forankørende køretøj, så din Ceed SW bliver midt i din vognbane. Systemet er tilgængeligt til alle modeller med manuel gearkasse eller DCT-gearkasse.

  * Modeladhængigt udstyr.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Aktiv blindvinkelassistent (BCA)*

  Aktiv blindvinkelassistent (BCA)* bruger kameraet i forruden og radarsensorerne på bilens bageste hjørner til at overvåge andre køretøjers relative position og hastighed ved din bils sider eller i din blinde vinkel. Hvis systemet registrerer en potentiel kollision med andre køretøjer, advarer det dig med en advarselslyd og en visuel advarsel, og det kan også gribe ind automatisk, så du bliver i din nuværende vognbane og undgår potentielle kollisioner.

  * Modelafhængigt udstyr.

  Se specifikationer

  10 smarte farver

  Du kan vælge din nye Kia Ceed SW Plug-in hybrid i 10 forskellige farver. Så der er virkelig noget for enhver smag.

  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image

   7 års garanti på din Kia

   Der kan ske meget på 7 år

   På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
   Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.


   Kia 7 års garanti

   STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
   Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

   Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

   Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

   Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

   Her finder du Kia hos Uggerhøj


   Kia Aalborg

   KIA Aalborg

   Enggårdsgade 74
   9000 Aalborg

   96 333 222

   Find afdeling

   Kia Frederikshavn

   KIA Frederikshavn

   Søndergade 244
   9900 Frederikshavn

   98 43 11 00

   Find afdeling

   Kia Herning

   KIA Herning

   Wedellsborgvej 1
   7400 Herning

   97 26 72 22

   Find afdeling

   Kia Hjørring

   KIA Hjørring

   Frederikshavnsvej 5 - 9
   9800 Hjørring

   98 92 25 33

   Find afdeling