Muskuløst og dristigt design

Kia EV6 GT

599.990 kr.

Kia EV6 GT-modellens sportslige detaljer og den brede og selvsikre fremtoning giver bilen en umiskendelig dristighed på vejen.
Fra den iøjnefaldende frontklap med den særlige GT-kølergrill og -kofanger til det stærkt skulpturelle karrosseri
– denne crossover er ikke bange for at vise sin sportslige side. Og begejstring på alle måder og på enhver køretur. 

Image

eksteriør

Designet til at inspirere

EV6 GT er bygget til at begejstre, og den er en moderne og sportslig crossover, som ser imponerende ud på vejen. Med detaljer som den iøjnefaldende frontklap med en speciel GT-grill og -kofanger, det kraftfulde skulpturelle karrosseri, nye LED-forlygter, unikke baglygter og meget andet.

Book prøvetur
Image

eksteriør

Intelligent Front Lighting System

Men uanset hvor sportslig EV6 GT er, så er sikkerheden stadig vores topprioritet. Kias Front Lighting System med LED-forlygter med intelligent adaptivt lys giver dig et klart udsyn på vejen om natten uden at blænde de modkørende trafikanter.

En unik lyssignatur på bagenden
Vores enestående, unikke lyssignatur forløber i en kurvet linje mod den bageste hjulkasse over bagagerummet og til den anden side. Ved hjælp af de mange LED'er skabes der en imponerende pianolookeffekt, som udgør et iøjnefaldende visuelt statement.


Book prøvetur
Image

interiør

Pure emotion

Det er vanskeligt at modstå innovationen i det elegante interiør i EV6 GT. Med materialer og finish, der øger din komfort, sportslige GT-detaljer, der begejstrer dig, og hightech-features, der giver maksimal sikkerhed.

Foruden sportslige designdetaljer og dynamiske køreegenskaber leverer EV6 GT også varen, når det gælder komfort og bekvemmelighed. Et eksempel: Bagsædepassagererne har adgang til USB-C-porte bagest på midterkonsollen, så de kan oplade deres enheder, når de ønsker det.

EV6 GT byder på navigation i høj opløsning samt navigationsanvisninger på de dobbelte 12,3” kurvede panoramadisplays. Men der er mere endnu: Takket være AR-head-up-displayet får du anvisningerne lige i dit synsfelt, fordi systemet viser dig navigationsanvisningerne på vejen foran dig.

Få et tilbud
Image

Meridian Premium Sound System

En bedre lydoplevelse

Meridian-premiumsoundsystemet skaber en intens oplevelse, uanset om du lytter til en podcast, din favoritkunstner eller instrukser fra navigationssystemet. Det omfatter Kias Acoustic Sound Design-funktion, som skaber den bedst mulige køreoplevelse.
Image

Op til 424 km

rækkevidde (WLTP)*

Ca. 18 min.

10-80% v. 800 V

77,4 kWh

batteri

585 HK

100% elektrisk ydelse

*Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Bærbar strømforsyning

Takket være Electric-Global Modular Platform og det store batteri kan EV6 GT fungere som bærbar strømforsyning i dagligdagen eller til dine fritidsaktiviteter. Det kalder vi for Vehicle-to-Device (V2D)-funktionen.
Den kan levere op til 3,6 kW strøm, og den kan bruges til dit campingudstyr, din filmprojektor eller endda oplade andre elbiler.

Image

kom tættere på

Galleri