Privatleasingkampagne

Kia Niro EV fra 2.695 kr./md.

Eller 3.295 kr. om måneden med 9.995 kr. i udbetaling.

Placeholder Image

Kia Niro EV
- for de
open-minded.

Kia Niro EV
- for de open-minded.

Gør plads til en crossover med innovation i centrum. Markant og selvsikkert design. Rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og futuristisk i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed. Vælg mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-In Hybrid

Placeholder Image

460 km

Rækkevidde helt op til 460 km. på en enkelt opladning. (WLTP)

750 kg.

This is a spot where you can elaborate on a particular detail of your product

43 min.

Du kan lade din Niro EV op på bare 43 minutter v. 72 kW.

design

En elegant førerplads

Midterkonsollen med integrerede multifunktionsknapper supplerer de teksturerede genbrugsmaterialer og afslappende omgivende belysning i førersædet, og giver dig bekvem styring af multimedie- og klimaindstillinger. Mens alt omkring dig er det allerbedste inden for æstetisk design, komplet med konvertibel konsolopbevaring og flytbare kopholdere.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

  Færre bekymringer.

  Færre bekymringer.

  Større køreglæde

  Den elektrificerede Kia Niro-familie byder også på en række avancerede DriveWise-førerassistentsystemer, som sætter sikkerheden for både bilens passagerer og fodgængere i centrum. Hvordan? Ved at hjælpe føreren med at holde fokus og informeret bag rattet. Sikkerhedsteknologierne overvåger vejen og din kørselssituation for potentielt farlige situationer og advarer føreren og griber ind om nødvendigt. I Kia Niro er din køreglæde i centrum.

  Placeholder Image

  Kør sikkert gennem svinget

  Navigationsbaseret adaptiv fartpilot (NSCC) fastholder din valgte hastighed og holder en sikker afstand til forankørende køretøjer ved at styre bilens acceleration og deceleration. Den nedsætter også automatisk bilens hastighed før sving baseret på vejinformationerne i navigationssystemet.*

   
  Placeholder Image

  Reager hurtigere på potentielle farer

  På baggrund af både kamera- og radardata fra din Niro analyserer systemet informationer om andre biler, fodgængere eller cyklister, der krydser vejen, med henblik på at undgå en potentiel kollision. Udvidet nødbremse 1.5 (FCA) forhindrer også kollisioner med andre køretøjer, når du drejer ved et trafikknudepunkt, eller når du drejer til venstre i et vejkryds. Hvis systemet registrerer en potentiel kollision, vises en advarsel i instrumentenheden, og bremserne aktiveres med maksimal bremsekraft. For Niro EV aktiveres også FCA 2*, når du krydser vejkrydset.(7)

  Placeholder Image

  Øjne overalt - undgå ubehagelige overraskelser

  Systemet advarer dig visuelt og med advarselslyde om biler i din blinde vinkel, og det overtager aktivt kontrollen over bilen for at undgå en kollision. Den aktive blindvinkelsassistent er også opmærksom bagtil og yder samme assistance i bakgear, hvis køretøjer nærmer sig fra venstre eller højre side.

  Placeholder Image

  Det har aldrig været lettere at parkere

  Med fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA) kan du parkere din Kia Niro eller køre den ud fra en parkeringsbås, selv når du ikke sidder i bilen – perfekt til parkeringsbåse, hvor pladsen er trang. Ved hjælp af din nøgle kan du sikkert flytte køretøjet i en lige linje, ind eller ud af et rum. Ved hjælp af din nøgle kan du sikkert køre bilen ind i eller ud fra en parkeringsbås i en lige linje. Bilen bremser automatisk, hvis en forhindring registreres. Dét er nem parkering.

  Opkoblingsteknologi

  Opkoblings-
  teknologi

  Den helt nye Kia Niro er fuldt udstyret med teknologisk avancerede features til omfattende opkoblingsmuligheder og byder dermed på en nem og intuitiv køreoplevelse.

  Placeholder Image

  Kia Connect-tjenester og Live services i bilen

  Få nem adgang til en lang række af detaljerede oplysninger om din køretur. (3) Find den hurtigste rute til alle destinationer med trafikdata i realtid, inklusive konstant opdaterede justeringer og forventet ankomsttid. Brug Kia Connect Live Services (2) * til at følge vejrudsigten, og tjek tilgængelige parkeringsmuligheder, interessepunkter (POI'er) og ladestationer. Aktivér stemmegenkendelsen for håndfri stemmekommandoer via Android Auto™ og Apple CarPlay™. (5)

   

  *modelafhængigt ekstraudstyr

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Kia Connect-app

  Selv når du ikke er i din bil, er anvendelse af Kia Connect-appen (2) * på din smartphone den nemme og bekvemme måde at spare tid og holde dig opkoblet til din Niro på. Brug ”Find min bil” for at finde din bil, når du har brug for det. Når du har parkeret, kan du lade Last-Mile Navigation hjælpe og guide dig fra din bil til din slutdestination. Hvis en anden person kører i din bil, overvåger Valet Parking-funktionen alt dette for dig. Planlæg og indstil din køretur på forhånd med funktionen ”Send til bil”, og tjek din bilstatus, før du kører.

   

  *modelafhængigt ekstraudstyr

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Avanceret køreoplevelser

  Fra komforten af Niros minimalistiske cockpit har du mere kontrol end nogensinde før – med nye innovationer, herunder det integrerede dobbelte display til al din kørsel, information, forbindelse og underholdning. Multimode Control Touch Display giver dig mulighed for at styre et væld af forskellige funktioner lige ved hånden, og skifter problemfrit mellem klimaindstillinger, infotainment og navigationskontroller med ét enkelt tryk.

   

  *modelafhængigt ekstraudstyr

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Fordybende køreglæde i kabinen

  Cockpittet er designet til at være fuldt intuitivt med en personlig profilopsætning for den ultimative tilpassede køreoplevelse. Der er så meget at elske ved midterkonsollen med dens integrerede Multimode Control Touch Display til både multimedie og A/C.

   

  *modelafhængigt ekstraudstyr

  Se specifikationer

  Galleri

  kia NIRO EVKIA e-niro
  KIA niro evniro ev

  7 års garanti på din Kia

  Der kan ske meget på 7 år

  På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
  Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.


  Kia 7 års garanti

  STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
  Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

  Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

  Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

  Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

  Her finder du Kia hos Uggerhøj


  Kia Aalborg

  KIA Aalborg

  Enggårdsgade 74
  9000 Aalborg

  96 333 222

  Find afdeling

  Kia Frederikshavn

  KIA Frederikshavn

  Søndergade 244
  9900 Frederikshavn

  98 43 11 00

  Find afdeling

  Kia Herning

  KIA Herning

  Wedellsborgvej 1
  7400 Herning

  97 26 72 22

  Find afdeling

  Kia Hjørring

  KIA Hjørring

  Frederikshavnsvej 5 - 9
  9800 Hjørring

  98 92 25 33

  Find afdeling