Kia Picanto
den ultimative bybil

Er du på udkig efter en lille, men kraftfuld bil, der er perfekt til bykørsel og samtidig leverer en fantastisk brændstofeffektivitet?
Så bør du overveje Kia Picanto. Denne kompakte bil er en ægte perle på vejene, har meget mere at byde på, end man skulle tro.

eksteriør

Design og stil

Kia Picanto imponerer med sit moderne og stilfulde design. Den kompakte størrelse gør den nem at manøvrere i trængsel og tæt trafik, samtidig med at dens skarpe linjer og elegante frontgrill giver den et unikt udseende. Uanset om du er på udkig efter en praktisk pendlerbil eller en bil med personlighed, har Picanto det hele.
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

  Praktisk og smart

  Et af klassens største bagagerum

  I Kia Picanto vrimler det med valgmuligheder. Det begynder med det fleksible og alsidige bagagerum, som med sin volumen på op til 225 l, er det største i klassen. Takket være 60:40-splitbagsædet, som er standard og kan klappes fladt ned med en enkelt bevægelse, har du plads til alt det, du har brug for.

  Placeholder Image

  Komfort hele vejen rundt

  Måske synes den kompakt udvendigt, men indeni Kia Picanto er der masser af plads. Den er jo trods alt en af de mest rummelige biler i segmentet. Kia Picanto er udstyret med op til fem sæder, i fuld størrelse, så der er plads til dig, dine venner og nye eventyr. Bilen kan leveres med masser af ekstraudstyr – lige fra førsteklasses kunstlæder til justerbart armlæn til føreren. I en Picanto kan du rigtigt føle dig hjemme.

  Placeholder Image

  Avanceret bakkamera*

  I Kia Picanto er det nemt at bakke med selvsikkerhed. Ved hjælp af det integrerede, vandtætte bakkamera med dynamiske hjælpelinjer*, vises der på bilens 8" touchscreen*, som flytter sig i forhold til, hvordan du drejer rattet. I Picanto kan du bakke med selvsikkerhed.

  * Modelafhængigt ekstraudstyr.

  Placeholder Image

  Fuld af skjulte talenter

  Kia Picanto er designet til at gøre livet nemmere. Når du har den intelligente nøgle på dig, kan du låse bilen op og låse den uden at skulle bruge en nøgle. Og du kan starte bilen ved at trykke på en enkelt knap*.

  Inden du sætter kursen mod en aftale, har du mulighed for at tjekke dig selv i makeupspejlet med lys* . Din morgenkaffe eller smoothie kan opbevares sikkert i den pladsbesparende, sammenklappelige kopholder.

  Lettere bliver det ikke!

  * Modelafhængigt ekstraudstyr.

  Placeholder Image

  AUX- og USB-porte

  I Kia Picanto er det let at holde forbindelsen, når du er på farten. Tilslut din mobiltelefon via enten USB- eller mini-RCA-kabler*, så sikrer du, at din mobil aldrig løber tør for strøm, og at du altid har adgang til din yndlingsmusik on the road.

  * Modelafhængigt udstyr.

  Sikkerhed i top

  Kia Picanto er udstyret med den nyeste teknologi for at forbedre din køreoplevelse. Et avanceret infotainment-system giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone, styre musik og navigation samt håndtere dine opkald, alt sammen på en brugervenlig touchscreen. Desuden inkluderer Picanto moderne sikkerhedsteknologi som kollisionsadvarsel og bremseassistent, der holder dig og dine passagerer sikre.

  Placeholder Image

  DRIVE WiSE

  Oplev DRIVE WiSE – de nyeste avancerede førerassistentsystemer, der er designet til at gøre vejene mere sikre(7). Så kan du bare læne dig tilbage og nyde en problemfri kørsel med bl.a. Forward Collision Avoidance-Assist (FCA) i din Kia Picanto. FCA hjælper dig med at undgå eller mindske ulykker, ved at advare og bremse automatisk, når bilens sensorer registrerer en kollisionsrisiko(8).

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Aktiv blindvinkelsassistent (BCAA)*

  Den aktive blindvinkelsassistent (BCAA) overvåger andre bilers relative position og hastighed i dine blinde vinkler. Hvis systemet registrerer en potentiel kollision med andre køretøjer, advarer den dig om at blive i din nuværende vognbane*.

  * Modelafhængigt ekstraudstyr.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Udvidet vognbaneassistent (LFA)

  Udvidet vognbaneassistent (LFA) et vigtigt skridt mod semi-automatiseret kørsel. Ved hjælp af kameradata kan bilen registrere vognbanemarkeringerne og gennemføre små korrigerende styreindgreb, så din bil holdes midt i vognbanen*.

  * Modeladhængigt ekstraudstyr.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Parkeringssensor bagtil

  Systemet anvender ultralydssensorer på den bageste kofanger og advarer dig med biplyde med forskellige frekvenser om objekter, når du manøvrerer på steder, hvor pladsen er trang. Med P-sensor bagtil kan du nemt og sikkert parkere med din Kia Picanto*.

  * Modelafhængigt ekstraudstyr.

  Se specifikationer

  6 smarte farver

  Du kan vælge din nye Kia Picanto i 6 forskellige farver.
  Så der er virkelig noget for enhver smag.

  Honey Bee, Aurora Black Pearl, Astro Gray, Sparkling Silver, Milky Beige, Clear White

  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image

   7 års garanti på din Kia

   Der kan ske meget på 7 år

   På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
   Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.   STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
   Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

   Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

   Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

   Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

   Her finder du KIA hos Uggerhøj

   Kia Aalborg

   KIA Aalborg

   Enggårdsgade 74
   9000 Aalborg

   96 333 222

   Find afdeling

   Kia Frederikshavn

   KIA Frederikshavn

   Søndergade 244
   9900 Frederikshavn

   98 43 11 00

   Find afdeling

   Kia Herning

   KIA Herning

   Wedellsborgvej 1
   7400 Herning

   97 26 72 22

   Find afdeling

   Kia Hjørring

   KIA Hjørring

   Frederikshavnsvej 5 - 9
   9800 Hjørring

   98 92 25 33

   Find afdeling