Få 20.000 kr.
for din brugte bil

Lige nu får du 20.000 kr. for din brugte bil - når du bytter den til en ny Kia.

Tilbuddet gælder kun hos Uggerhøj til og med den 30. september, 2023.*

Kia picanto

KIA Picanto fra kr. 129.900,-

KIA Picanto. Komfortabel og praktisk

Dynamiske linjer og personlighed kendetegner Picantos køreglæde. Lav den til din egen, ved at vælge din favorit farve mellem 10 forskellige. Du kan også designe Picanto indvendigt som du ønsker. Vælg det udstyr, som betyder noget for dig, så er du allerede godt kørende.


Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

Picanto design
  • Indbydende

    Med sine dynamiske linjer og din personlige farve, garanterer Picanto køreglæde. Sædeindtræk, ausiosystem og kromdetaljerne i bilen er alle piftet op og giver et godt helhedsindtryk i din køretur.

  • Plads

    I Picanto kan du lave plads, til det du har behov for i din situation, du har nemlig mulighed for at klappe bagsæderne ned, så du har et stort bagagerum. Desuden er der flere opbevaringsmuligheder i Picanto, så du kan opbevare dine ting praktisk og indenfor rækkevidde.

  • Ekstra komfort

    Du kan vælge at få audiosystem i din Picanto med 6 højttalere, som kan tilkobles med Bluetooth. Kig på vejen og styr det hele fra betjeningen på rattet. Tilføj desuden lys i makeupspejl, kopholder mm., for det stilfulde og praktiske. (Ekstraudstyr)

Kia Picanto

7 års garanti på din Kia

Der kan ske meget på 7 år

På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

Picanto sikkerhed

Kia Picanto

 

Pas godt på dig selv og folk omkring dig

Picanto indeholder forskelligt sikkerhedsudstyr som standard. Du har udstyr som fx Electronic Stability Control (ESC), Hills Stsart Assist Control (HAC) og Emergency Stop Signal (ESS).

 

Picanto har seks airbags og er samtidig udendørs designet på en måde, så bilen beskytter fodgængere, hvis uheldet skulle være ude.

En af klassens største bagagerum

Kia Picanto er fyldt med muligheder. Med klassens største bagagerum med en volumen op til 225 liter, er der masser af plads til det du har brug for på køreturen. Med 60:40 splitbagsæde, kan bagsæderne lægges fladt ned med en enkelt bevægelse.

Komfort hele vejen rundt

Udvendigt syner Picanto måske kompakt, men indvendigt er der massere af plads. Den er trods alt en af de mest rummelige biler i segmentet. Den nye Picanto er udstyret med op til 5 sæder, så der er plads til dine venner, når i skal på eventyr. Bilen kan fås med en masse ekstra udstyr, så bilen er tilpasset til dine behov.

Avanceret bakkamera

Da Picanto er en rigtig bybil, er den udstyret med et avanceret bakkamera, så du kan bakke med selvsikkerhed. Med det integrerede vandtætte bakkamera, kan du få en perfekt udsyn, og den tiltrængte hjælp til at komme rundt. Det bliver ikke nemmere!

Smarte funktioner

Picanto er spækket med smarte funktioner, så køreturen bliver nemmere for dig. Du kan bl.a. tilvælge makeupspejl med lys. Der er også sammenklappelige kopholdere, så din morgenkaffe eller smoothie kan stå sikkert i bilen. Derudover er det også muligt at låse bilen op, så snart du har den intelligente nøgle på dig.

Her finder du KIA hos Uggerhøj

Kia Aalborg

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Lørdag-søndag:
11.00 - 16.00

Find afdeling

Kia Frederikshavn

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Lørdag-søndag:
11.00 - 16.00

Find afdeling

Kia Herning

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Lørdag-søndag:
11.00 - 16.00

Find afdeling

Kia Hjørring

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 - 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Lørdag-søndag:
11.00 - 16.00

Find afdeling

*Vi giver mindst kr. 20.000 for din brugte bil, når du finansierer en ny bil hos Uggerhøj..
Din brugte bil skal du have haft i min. 1 måned, den skal kunne køre, være indregistreret i købers navn og være på plader. Tilbuddet er betinget af godkendelse hos Uggerhøj Finans. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes.
Kampagnen gælder t.o.m. 30/9-2023.