Forside -- Peugeot -- Peugeot 3008

Peugeot 3008

PEUGEOT 3008

Peugeot 3008

KRAFTFULD OG ELEGANT

Oplev den nye Peugeot 3008 SUV med det unikke design, der bryder med alle de traditionelle SUV-stilkoder. De kraftfulde linjer forener styrke og raffinement med dynamik og komfort. Det topmoderne, eksklusive Peugeot i-Cockpit® og den store vifte af innovative teknologier er udviklet med din komfort og sikkerhed for øje.

Det udvendige design afspejler den markante karakter, de afbalancerede kræfter og den høje komfort. Og den nye banebrydende front understreger den stærke personlighed. Denne topmodel er begyndelsen på en ny, dristig epoke.

Book en prøvetur

Skal vi beregne et tilbud til dig

Se model- og prisliste

Peugeot 3008

FORBRÆNDINGSMOTORER

Alle forbrændingsmotorer i den nye 3008 SUV har Stop&Start.

- Benzinmotorer for høj kørekomfort og høj ydelse:

  • PureTech 130 EAT8
  • PureTech 180 EAT8

- Dieselmotorer, der forener høj ydelse med lav emission:

  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 EAT8

EAT8iautomatgearkassen med gearskiftegreb ved rattet og elektrisk, sekventiel gearvælger sikrer hurtigt og glidende gearskift takket være Quickshift- teknologien. Denne optimering af gearene sparer brændstof og sikrer god brugerkomfort og masser af køreglæde.


Peugeot 3008
Peugeot 3008

NY FRONT

Den kraftfulde og raffinerede front med det rammeløse, lodrette kølergitter og skærmforøgerne afspejler fremtidens stilkoder.

NYE FORLYGTER

På alle modeller består lyssignaturen af LED- forlygter med Peugeots karakteristiske og letgenkendelige kørelys med “lysende hugtænder” samt EVSifunktion.


Peugeot 3008

SKÆRMDETALJER

Kromdetaljerne på forskærmene føres i forlængelse af lygterne over i en forkromet tagliste og  videre om til hækspoileren. Den sofistikerede og dynamiske linje er gennemgående i hele silhuetten på 3008 SUV.

NYE ALUFÆLGE

De diamantslebne 19’’ San Franciscoialufælge i helt nyt design, de brede beskyttelseslister ved hjulkasserne og de massive dørpaneler understreger SUV’ens robuste dynamik.

NYE BAGLYGTER

De nye Peugeot baglygter med Full LED-teknologi er forsynet med de karakteristiske, stiliserede 3D-løvekløer og rullende blinklys. Lygterne med transparent, røgfarvet glas ligger i forlængelse af det sorte panel, der går tværs hen over bagklappen og ud på begge sider af bilen. Visuelt syner bilens bagende bredere og tilføjer et sporty touch.FØRERPLADSEN

ENHANDED EXPERIENCE

DEN UNIKKE OPLEVELSE: PEUGEOT i-COCKPIT®

Med det ergonomiske, moderne og eksklusive Peugeot i-Cockpit® bliver køreoplevelsen i 3008 SUV enkel og intuitiv med forbedret komfort og sikkerhed.

Det kompakte multifunktionsrat sikrer køreglæde og manøvredygtighed.
Den nye 10’’ HD touch-skærm med 3D-navigationihar stemmestyring og multi-touchiteknologi. De elegante, forkromede Toggle Switches giver hurtig og intuitiv adgang til forskellige komfortfunktioner.
Den digitale head-up instrumentgruppe er meget let at indstilleiog brugertilpassei, og sikrer, at du ikke behøver at tage øjnene fra vejen.

I plug-in hybridversionen indeholder Peugeot i-Cockpit® et særligt univers, hvor instrumentgruppen viser informationer om kørslen i førerens synsfelt (drive mode, el-måler og distance for el-kørsel) og på touch-skærmen vises statistikker over energiforbrug (el og brændstof).

Peugeot 3008Image

ONLINE SYSTEMER

Peugeot Connect giver dig adgang til en vifte af online tjenester via Tom Tom navigationssystemet, som bl.a. viser dig trafikinfo i realtid, ledige parkeringspladser, brændstofspriser eller vejrudsigt. 

Med Mirror Screen funktionen kan du se din smartphones apps på bilens touchskærm, hvis din smartphone er kompatibel med Apple CarPlay TM eller Android AutoTM, og du kan oplade din smartphone trådløst i et område forrest i kabinen.

Til passagererne på bagsædet findes der 2 USB-stik til opladning af deres mobile enheder. 
Det innovative, højteknologiske FOCAL Hi-Fi system har en exceptionel lydkvalitet. Centerhøjttalerne og diskanthøjttalerne i den nye farve Bronze Belem og subwooferen er placeret under passagersædet, hvilket frigør plads i bagagerummet.Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Peugeot hos Uggerhøj

Uggerhøj Horsens
Peugeot Horsens

Høegh Guldbergsgade 46
8700 Horsens

79 27 72 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.00

Lørdag-søndag
11.00 – 16.00

Find afdeling