Forside -- Peugeot -- Peugeot 508 SW

Peugeot 508 sw

Peugeot 508 SW

Oplev den nye Peugeot 508 SW:
En luksusbil i et kompromisløst design, der kombinerer komforten og rummeligheden i en stationcar med de sportslige køreegenskaber fra en coupé.


SE MODELLER OG PRISER

Peugeot 508 sw front
Peugeot 508 sw back
Peugeot 508 sw interior
Peugeot 508 sw interior

OVERLEGENHED, FØRST OG FREMMEST

Den nye Peugeot 508 er designet med kompromisløs stil og avanceret teknologi. Her er mixet det allerbedste inden for komfort og rummelighed. Det hele er elegant forenet med sportslige præstationer.

En hver detalje i den nye Peugeot 508 er fuldstændig gennemtænkt og gennemført.

Peugeot 508 SW

PEUGEOT i-COCKPIT

Det lille sporty og kompakte rat, den 10" store touchskærm og det lille konfigurerbare digitale head-up display, skaber rammerne om den uforglemmelige køreoplevelse bag det nye ergonomiske Peugeot i-Cockpit.

Oplev den optimale komfort med både AGR-sæderneimed multipoint-massagefunktion og den rene og rafinerede Focal hifi-lyd.i

Peugeot 508 sw

OPDAG DET OVERSETE

Den nye Peugeot 508 SW giver dig endnu bedre mulighed for at se fodgængere og dyr i mørket. Med det infrarøde-kamera giver Night-Vision teknologien dig en hjælpende hånd i nattens mulm og mørke.

Med de helt nye køre-assistenter som Full Citypark Assistant, iDriver Assistant Pack med Stop & Go og Lane Positioning assistant, får du den absolut fuldendte køreoplevelse.

Peugeot 508 sw

PLADS OMKRING DIG

Automatisk og håndfri bagklap, lav læssehøjde og lastbeskyttelsesnet har du let adgang til det store bagagerum i den nye 508 SW. Og med en lang række opbevaringsrum i bilens kabine udnyttes pladsen optimalt.

Peugeot 508 sw
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Peugeot hos Uggerhøj

Uggerhøj Horsens
Peugeot Horsens

Høegh Guldbergsgade 46
8700 Horsens

79 27 72 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.00

Lørdag-søndag
11.00 – 16.00

Find afdeling