Forside -- Seat -- Seat Ateca

SEAT Ateca

Et Skarpere og mere dynamisk design

Ateca har fået den ultimative makeover, som giver den en forbedret køreglæde og en utrolig stærk attitude, som er svær at modstå. Den nye SEAT Ateca er klar på alle dagligdagens udfordringer, og dette sker med god stil. Denne karakteristiske og dynamiske stil, ses på dens skarpe linjer og den flotte profil og front med bl.a. Full LED forlygter og 19" alufælge.

Privatleasing fra 3.745 kr./md.

Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

Dristig og selvsikker

Bilen er totalt opgraderet.

Den er udstyret med et endnu større frontgitter og 100% LED-lygter både foran og bagpå. Bagenden er fuldendt med sølvdetaljer og skjulte udstødningsrør, indrammet i sort, som giver bilen et nymoderne og sofistikeret look.

Interiøret er designet i nordisk stil, med øje for selv de mindste detaljer. Dette giver en enkel og behagelig køreoplevelse.

Bilen har også stemmegenkendelse, som gør livet endnu nemmere. Fortæl din Ateca, hvor du gerne vil hen, spil din ynglingsmusik eller foretag et opkald. Det bliver ikke nemmere.

Det nye indbyggede 9,2" navigationssystem opdeler skærmen i 3, så du lynhurtigt kan skabe dig et overblik. Du kan nemt connecte trådløst til systemet, så du selv kan vælge de oplysninger, du har behov for at se under køreturen.

Ateca - Kør med stil i storbyen

SEAT Ateca

Med den nye SEAT Ateca får du en fantastisk bil med super køreegenskaber og en sublim stil. Du er altså klar til at indtage hverdagen. Indvendigt er indretningen udført således at den er så praktisk som muligt - mens komforten stadig er i top.

Vi snakker om høj kvalitet og yderst god komfort til alle personer i bilen. Velkommen til SEAT Ateca!


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Seat hos Uggerhøj

Seat Brønderslev

SEAT Uggerhøj Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling