Forside -- Seat -- Seat Leon Sportourer ST

SEAT Leon Sportourer ST

Uimodståeligt design med skarpe linjer

Den nye SEAT Leon Sportourer ST har et karakteristisk udseende med designlinjer, der er finslebet til perfektion. Dens lange karosseri fremmer også den ekstra komfort og rummelighed der nu findes inden for. Leon ST har alt det du forventer af en moderne bil.

Den nye SEAT Leon Sportourer ST er interiøret designet til at give dig og din familie en vidunderlig oplevelse, så der ikke skal gåes op kompromis hverken med pladsen eller stilen. Samtidig har du mulighederne for at opgradere stilen yderligere, hvis du ønsker at fremhæve Leons elegance yderligere.

Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

Leon Sportourer ST: Fuld af liv

 • SEAT Leon Sportourer ST

  Hvorfor gå på kompromis? Ofte ender man med at skulle vælge mellem hvad hjertet mener og din fornuft. Men med en Leon 5-dørs får du både den praktiske familiebil du ønsker - dog får du også en lækker bil, der går lige i hjertet. Når du først har prøvet at køre bilen, vil du føle at det er alt, hvad du nogensinde har ønsket i en bil.

  Det perfekte familierum

  SEAT Leon Sportourer ST har et karakteristisk udseende med linjer, der er designet til perfektion. Det lange karosseri vidner om den ekstra komfort og rummelighed inden for. Alt hvad du forventer af en moderne bil.

 • Familieliv med stil

  SEAT Leon Sportourer ST er designet til at levere et vidunderligt alsidigt interiør, der giver plads til hele familien uden at gå på kompromis med stilen. Du kan også opgradere stilen yderligere med krom på tagbøjlerne, vinduesrammerne og kølergitteret, hvilket blot understreger elegancen.

  Komfort med det bedste lys

  Skift farver i kabinen efter dit humør for uanset hvilket humør du er i, så er der en farve, der passer. Gør køreturen mere farverig med multifarvet Ambiente belysning.


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Seat hos Uggerhøj

Seat Brønderslev

SEAT Uggerhøj Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling