Forside -- Skoda -- Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Combi

SKODA Octavia Combi


Skoda Octavia Combi

Velkommen til den helt nye SKODA Octavia Combi!

Vi har ventet spændt og nu er den unikke, moderne og sportslige Octavia endelig landet!

Det er med garanti, at den nye SKODA Octavia Combi opfylder alle kravene hos nutidens bilkøbere med sikkerhedsassistener, tekniske features og de mange opkoblingsmuligheder.


FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE MODEL- OG PRISLISTE
RESERVER DEN NYE ŠKODA OCTAVIA COMBI I DAG

Gælder et begrænset antal – herefter er prisen fra 274.000 kr.


Octavia Combi udseende

Skoda Octavia Combi

SET FORFRA
Bilen får et sporty look med de dobbelte forlygter, som har et ekstraordinært design. Den udtrykker respekt og udstråler sikkerhed med tågeforlygternes skarpe kanter, markante kølernehjelm og dens selvsikre kølergrill.

Skoda Octavia Combi

SET BAGFRA
Med det markante SKODA-logo, den skarpe skrifttype, de vinklede flader og dens generelle robuste bagende udtrykker Octavia sig både elegant, præcis og harmonisk.

Skoda Octavia Combi

SET FRA SIDEN
Den skarpe tornadolinje skaber en optisk forlængelse og lidt ekstra kant til det sporty look. De elegante kromlister er placeret under sideruderne i Hatchback Style og L&K, hvor de i Combi Style og L&K går hele vejen rundt om ruderne.

KOMFORT OG PLADS

PLADS
Inde i kabinen kommer ŠKODAs kvalitetshåndværk selvsikkert til sin ret. Omgivet af materialer af høj kvalitet vil du nyde køreturen, uanset hvilken plads du indtager i bilen. Den utroligt store kabine har masser af benplads og lofthøjde til alle i bilen.

STIL OG FUNKTIONALITET
Det 2-egede rat i nyt design giver bilen et friskt look. Topvarianten som OCTAVIA kan udstyres med er et læderbetrykket multifunktionsrat, der både gør føreren i stand til at styre radio, telefon og DSG-gear og derudover kan udstyres med varme.

DEKORATIVT DASHBOARD 
Instrumentpanelet i den nye OCTAVIA kan udstyres med en dashpad i materialet
Suedia (vist) eller stof med syning, der skaber en unik interørstil.


Octavia Combi SIMPLY CLEVER

  • DISKRET BRILLERUM

    Dette praktiske opbevaringsrum, som er placeret over bakspejlet, er inden for både førerens og forsædepassagerens rækkevidde. (Fås ikke i kombination med panoramasoltag.)

  • VELKOMSTLOGO

    LED'erne, der kan fås til OCTAVIA, er placeret på undersiden af fordørene, danner navnet ŠKODA og oplyser indstigningsområdet.

  • OPBEVARING I FORDØRENE

    I de rummelige opbevaringsrum i fordørene er der en holder til 1,5-liters flasker og en gummistrop. Her kan du også placere en udtagelig affaldsbeholder.

100% KØREGLÆDE
100%

Her finder du Skoda hos Uggerhøj

 
Skoda Frederikshavn

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn


98 42 14 88

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag 08.30 – 17.30
Søndag: 12.00 - 16.00

Find afdeling
 

Del med dine venner