Forside -- Nye Škoda -- Škoda Octavia

Skoda Octavia Coupé

Velkommen til SKODA Octavia!

OCTAVIA Coupé er en bil til alle de formål, du kan – eller ikke
kan - forestille dig.

Fx børn, hobbyer, livsstil, fart eller endda hygge.
Den ersærdeles rummelig og er udstyret med den nyeste teknologi
og de nyeste sikkerhedsassistenter samt masser af gode ideer, så du
kan fokusere på det, der betyder mest: at leve dit eget liv.

Dét er Simply Clever. Dét er ŠKODA.


SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK PRØVETUR

FÅ ET TILBUD

Octavia udseende

SET FORFRA
På bilens lygter er ŠKODAs unikke krystaldesign kombineret med en innovativ løsning. Topvarianten som OCTAVIA kan fås med er i matrix teknologi. Ved hjælp af et forrudekamera kan de komplette LED-matrixforlygter registrere et forankørende eller modkørende køretøj.

SET BAGFRA
OCTAVIA kan udstyres med Fuld LED-baglygter. Fuld LED-baglygterne er udstyret med dynamiske blinklys, som ikke bare viser, i hvilken retning føreren vil dreje, men også tilfører dynamik til bilen. Baglygterne udgør også et dekorativt element – hvilket er typisk for ŠKODA familien.

SET FRA SIDEN
OCTAVIA er præget af dynamiske linjer, afbalancerede proportioner og markante features som fx kølergrill og forlygter formet som en pil. Tågeforlygterne som OCTAVIA kan fås med, er ligeledes umiskendelige. Ud over deres rent funktionelle betydning spiller de også en designmæssig nøglerolle

Octavia sikkerhed

FORUDSEENDE FARTPILOT
Ved hjælpe af en radar, et kamera med vejskiltegenkendelsesfunktion, GPS-teknologi og detaljeret information fra vejkortet kan den forudseende fartpilot forudsige
kørselsbetingelserne de kommende 1-2 km.

SIDEASSIST
Side Assist (der kan registrere andre køretøjer og mindre synlige objekter som cyklister på en afstand op til 70 m) og som kan tilvælges til OCTAVIA anvender radarsensorer i den bageste stødfanger til overvågning af området bag og ved siden af din bil.

UNDVIGEASSISTENT
Dette nye assistentsystem som kan fås til OCTAVIA forhindrer ulykker med en undvigemanøvre. Den understøtter føreren ved at øge styremomentet aktivt, hvis der registreres en forestående kollision med en fodgænger, cyklist eller et andet køretøj.


Octavia komfort

  • ELEKTRISK BAGKLAP OG VIRTUEL PEDAL

    Den elektriske bagklap som kan fås til OCTAVIA, kan åbnes og lukkes med et enkelt tryk på en knap på fjernbetjeningen, i kabinen eller direkte på bagklappen. Du kan også indstille den øverste position for bagklappen, så den passer til dine behov. Klappen kan udstyres med en virtuel pedal, som giver berøringsfri adgang til bagagerummet.

  • 10” MULTIMEDIEDISPLAY

    Det attraktive design ledsages af en perfekt funktionalitet. Det 10" multimediedisplay som kan tilvælges til OCTAVIA giver mulighed for betjening med touch-skydeelement, hvor du ikke behøver at berøre skærmen, mens du tilpasser lydstyrken eller zoomer i navigationsfunktionen. Under skærmen er der også en ergonomisk håndhviler til betjening af skærmen.

  • AMBIENTEBELYSNING

    Oplev den ultimative komfort takket være kabinelyset. LED-ambientebelysning som kan tilvælges til OCTAVIA i mange flotte farver inklusive lys langs med bilens kabine, fodrumslys foran og bagi, dørhåndtagslys foran og bagi samt handskerumslys.

100% KØREGLÆDE
100%

Her finder du Skoda hos Uggerhøj

 
Skoda Frederikshavn

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn


98 42 14 88

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag 08.30 – 17.30
Søndag: 12.00 - 16.00

Find afdeling
 

DEL MED DINE VENNER