Forside -- Skoda -- Skoda Superb Combi

SKODA Superb Combi

Ny Superb - ŠKODA's flagskib og fremtid

Luksus er at have det vigtige!
Luksus handler ikke om glitter og guld. Det handler om at finde og pleje det, der virkelig er vigtigt. Med den nye Skoda Superb Combi får du ægte luksus uden klichéer. Bilens sofistikerede design, komfortable teknologier og uendelig store praktiske anvendelighed gør den imponerende på alle de vigtige områder.

En dristig underdrivelse

Elegance møder harmoni i den nye SUPERB. Den nye udformning af stødfangeren og kølergrillen samt forlygterne giver fronten et dynamisk men også karakterfast look.

  • Placeholder
  • Skoda Superb Combi
  • Skoda Superb Combi
  • Skoda Superb Combi
  • Skoda Superb Combi

Assistentsystemer i topklasse giver dig sikkerhed under kørslen.


Frontassist med fodgængerbeskyttelse

Frontassistent er et sikkerhedssystem, der advarer mod kollisioner. Hvis en kollision er uundgåelig, aktiverer det bremserne for at minimere følgerne. Det foretager desuden nødopbremsning, hvis en fodfænger træder ud foran bilen.


Side assist

Takket være to radarsensorer bag på bilen kan Side Assist registrere biler, der nærmer sig bagfra, eller som befinder sig i bilen blinde vinkel. Du informeres om dette via en LED-indikator i sidespejlshusene. Side Assist kan registrere biler om til 70 m væk, så systemet dermed på effektiv vis kan advare dig om farlige situationer på motorveje og andre firesporede veje.


Vejbaneassistent

Denne funktion kan registrere, hvis bilen utilsigtet begynder at forlade vognbanen. Systemet er aktivt ved hastigheder over 65 km/t, hvis der kan registreres genkendelige vognbanemarkeringer på vejen, og hvis føreren ikke aktiverer blinklyset, inden bilen overskrider en markering.

Skoda Superb Combi galleri

Ny skoda superb combi
Ny skoda superb bagagerum
Ny skoda superb
Skoda superb interior
skoda superb
Ny skoda superb

Teknologi


Kraftfulde motorer

Skoda Superb Combi besidder nok kraft under motorhjelmen til at sørge for, at du håndterer enhver situation sikkert, uanset om du er ved at overhale eller foretager hurtige vognbaneskift. Den største motor, 2.0 TSI 4x4, har en ydelse på 272 hk og et drejningsmoment på op til 350 Nm. Den kraftigeste dieselmotor stiller til start med 190 hk og hele 400 nm. Alle motorer udmærker sig ved deres brændstofseffektivitet, og de opfylder de nyeste emissionsstandarder.


DSG-Gearkasse

De fleste af SUPERB COMBIs motorprogrammer omfatter en automatisk gearkasse - DSG. DSG er en automatisk gearkasse, som er udstyret med to uafhængige gearkasser og koblinger. Dens primære fordele er evnen til at skifte gear smidigt og lynhurtigt samtidig med, at brændstofforbruget er lavt.


Firehjulstræk

De mest kraftfulde benzin- og dieselversioner fås med firehjulstræk. Firehjulstræk med elektronisk styret multipladekobling reagerer på selv de mindste ændringer under hjulene på din SUPERB COMBI i løbet af milisekunder. Dette forbedrer køreegenskaberne og øger sikkerheden.


Dynamic chassis control med driving mode select

For maksimal køreglæde er SUPER COMBI udstyret med Dynamic CHassis Control, der omfatter Driving Mode Select. Således tilbyder bilen flere forskellige programmer, som både ændrer støddæmpernes stivhed og andre indstillinger i bilen. Det kræver blot et tryk på en knap at ændre bilen fra komfortabel, afslappet tilstand til en dynamisk, sporty indstilling.

Her finder du Skoda hos Uggerhøj

 
Skoda Frederikshavn

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn


98 42 14 88

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag 08.30 – 17.30
Søndag: 12.00 - 16.00

Find afdeling