VW Polo GTI

Den har mere at byde på. Den leverer det optimale.

Polo GTI demonstrerer, hvad der er opnåeligt. Med sin dynamiske design og innovative udstyrsdetaljer, der løfter både præstation og køreglæde til nye højder. Er du klar til at opleve en opgradering af power? Så spænd sikkerhedsselen!

Besøg Volkswagen Frederikshavn og oplev den seneste Polo GTI selv.
Du kan også booke en prøvetur for at få fornemmelsen af de sportslige køreegenskaber og dynamikken, når du sætter dig bag rattet i denne sporty GTI-model.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Polo GTI
eksteriør

Viser hvad den er gjort af

Det er ikke kun det under motorhjelmen, der imponerer i Polo GTI, for dens sportslige fremtoning taler også for sig selv.

Den byder naturligvis på GTI-typiske detaljer som de rødlakerede bremsekalibre og pyntelister samt kølergrillen i bikubedesign.
Derudover skaber den markante LED-lysstribe på fronten mellem IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygterne og de sportslige 17” fælge ”Milton Keynes” ekstra opmærksomhed på Polo GTI.

Som ekstraudstyr fås også 18” fælgene ”Faro”. Og da mange kun kommer til at opleve Polo GTI bagfra, er bagenden forsynet med forkromede afgangsrør og de tre bogstaver GTI.

Polo GTI
VW Polo
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

  Klassisk og digital på samme tid

  Når man tager plads, bliver man budt velkommen af en fremtoning, som kombinerer det typiske GTI-design med et friskt look.

  Og det vil sige, at elementer som fx de røde syninger, GTI-ratelementet og det legendariske ternede mønster kombineres med touchflader som på airconditionanlægget Air Care Climatronic (ekstraudstyr) og det 10” (26 cm) store Digital Cockpit Pro.

  Polo GTI giver også fuld gas i lydsporet med den standardmonterede radio ”Ready 2 Discover” inklusive to USB-C-porte med en ladeeffekt på op til 45 W. 

  Placeholder Image
  Travel assist

  Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

  Med Travel Assist (ekstraudstyr) har du en meget nyttig førerassistent med i bilen. Systemet holder bilen i vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj samt den maksimale hastighed, som du har indstillet.

  I forbindelse med et navigationssystem bliver Travel Assist udvidet med forudseende hastighedsregulering og kurveassistent. I den forbindelse kan Travel Assist tilpasse bilens hastighed til gældende hastighedsgrænser samt vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).

  Placeholder Image
  Adaptiv fartpilot

  Holder afstand. Og overholder hastighedsbegrænsninger.

  Den adaptive fartpilot ACC (ekstraudstyr) hjælper dig med at holde en forinden af dig indstillet maksimal hastighed og en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. I forbindelse med et navigationssystem og DSG-dobbeltkoblingsgearkasse bliver ACC udvidet med forudseende hastighedsregulering og kurveassistent.
  I den forbindelse kan den adaptive fartpilot tilpasse bilens hastighed til gældende hastighedsgrænser og vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).

  Placeholder Image
  Park assist

  Kører godt og parkerer selv

  Den adaptive fartpilot ACC (ekstraudstyr) hjælper dig med at holde en forinden af dig indstillet maksimal hastighed og en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. I forbindelse med et navigationssystem og DSG-dobbeltkoblingsgearkasse bliver ACC udvidet med forudseende hastighedsregulering og kurveassistent.
  I den forbindelse kan den adaptive fartpilot tilpasse bilens hastighed til gældende hastighedsgrænser og vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).,

  Afhænger af udstyrsniveau.

  Placeholder Image
  Side assist

  Din Polo GTI bliver i sin vognbane

  Monotone køreture kan føre til farlige situationer. Her kommer Lane Assist i spil: Den kan fra en hastighed på 60 km/h registrere, om bilen forlader sin egen vognbane utilsigtet. Med et korrigerende styreindgreb kan systemet lede førerens opmærksomhed tilbage på trafikken.

  Vognbaneskiftassistenten Side Assist (ekstraudstyr) kan advare mod farlige vognbaneskift. En LED-indikator i sidespejlet viser dig, hvis der befinder sig et køretøj i den blinde vinkel, eller det nærmer sig hurtigt bagfra.

  Hvis du blinker for at skifte vognbane, beregner Side Assist, om et af disse køretøjer med sin position og hastighed ville kunne udgøre en fare – og gør dig opmærksom på dette ved at blinke tydeligt.

  I forbindelse med vognbaneassistenten Lane Assist kan den desuden hjælpe dig ved at foretage et korrigerende styreindgreb.

  Udkørselsassistenten advarer, hvis en anden bil krydser kørebanen, mens du bakker ud fra en parkeringsbås. Hvis du ikke reagerer, kan systemet reducere omfanget af en kollision ved hjælp af et bremseindgreb eller eventuelt forhindre den helt.

  Din digitale Polo GTI

  Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din Polo GTI’s forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination
  – men du skal stadig selv køre bilen.

  Placeholder Image

  VW Connect

  Fra starten fuldt opkoblet som tilvalg med en lang række VW Connect-tjenester. Efter en enkeltstående aktivering og tilmelding med dit Volkswagen ID er det legende let og desuden gratis at anvende innovative onlinetjenester.

  VW Connect gør ikke bare din dagligdag med din Volkswagen mere behagelig, men også mere komfortabel. Systemet giver dig adgang til vigtige informationer om bilen og giver dig nyttig komfort med vejhjælpsopkald eller serviceaftaleplanlægning.

  Og med Volkswagen appen til din smartphone har du også et overblik over vigtige informationer om din Volkswagen, når du ikke er i nærheden af bilen, og du kan eksempelvis se, om alle døre og ruder er lukket.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  VW Connect plus

  Opdag noget nyt – på vejen eller digitalt

  Det samlede univers af digitale tjenester og services fra Volkswagen løfter opkoblingsmulighederne i Polo GTI til et nyt niveau: Som tilvalg giver VW Connect Plus dig flere smarte teknologier.

  Dertil hører også den intelligente navigation, som giver dig aktuelle trafikinformationer næsten i realtid om ændring af strækninger eller advarer dig om trafikproblemer. Takket være intelligent onlineruteberegning kan du reagere fleksibelt på ændrede forhold, så du altid kører en optimeret rute. Onlinekortopdateringen sørger for, at dit kortmateriale hele tiden er opdateret. Og med de helt aktuelle informationer om tankstationspriser og ledige parkeringspladser i parkeringshuse og på offentlige parkeringspladser kan du komme endnu mere afslappet frem.
  Se specifikationer
  Placeholder Image

  APP-connect

  Infotainment og underholdning til alle lejligheder

  App-Connect (ekstraudstyr) gør det muligt at anvende apps og indhold komfortabelt. Musik, nyheder, kort eller lydbøger overføres til infotainmentsystemets display og kan dermed betjenes i dit synsfelt. Der findes to interfaces til opkobling af smartphones: Apple CarPlay og Android Auto fra Google. Brugen er med den trådløse forbindelsesmulighed særligt nem på navigationssystemerne Discover Media og Discover Pro (begge ekstraudstyr) samt radioen Ready 2 Discover (ekstraudstyr). Du kan også købe og aktivere App-Connect efterfølgende via din bils In-Car-shop.

  Se specifikationer
  Placeholder Image

  Streaming og internet

  Hold udsendelsen igang

  App-Connect (ekstraudstyr) gør det muligt at anvende apps og indhold komfortabelt. Musik, nyheder, kort eller lydbøger overføres til infotainmentsystemets display og kan dermed betjenes i dit synsfelt. Der findes to interfaces til opkobling af smartphones: Apple CarPlay og Android Auto fra Google. Brugen er med den trådløse forbindelsesmulighed særligt nem på navigationssystemerne Discover Media og Discover Pro (begge ekstraudstyr) samt radioen Ready 2 Discover (ekstraudstyr). Du kan også købe og aktivere App-Connect efterfølgende via din bils In-Car-shop.

  Se specifikationer

  Volkswagen Frederikshavn

  Søndergade 246
  9900 Frederikshavn

  Åbningstider:
  Mandag-fredag: 09.00 - 17.00
  Søndag: 12.00 - 16.00

  Placeholder Image