Karakter. Hver dag.

Taigo

fra 304.995 kr.

Taigo. Til alle dem, der sætter deres egne trends. Som ikke lader sig forandre, men hellere selv vil skabe bevægelse.
Som ikke kun viser stil, men også karakter. Og som finder det usædvanlige selv i dagligdagen.

taigo plus

mere udstyr uden merpris

Når du vælger en Taigo Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. Det er blot endnu en god grund til, at Taigo måske er det rette valg for dig. I Taigo Plus får du:

  • Taigo Life Plus - værdi kr. 12.095,-
    Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, Light Assist, aut. nedblænd. bakspejl)
  • Taigo Style Plus - værdi kr. 8.995,-
    Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, aut. nedblænd. bakspejl)
  • Taigo R-Line Plus - værdi kr. 8.995,-
    Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, aut. nedblænd. bakspejl)
Book prøvetur

sikkerhed

Topkarakter i sikkerhedstest

Taigo er mere end blot en SUV kombineret med en coupé silhuet og dynamiske køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, kan Taigo notere sig gode karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner.

Taigo er den seneste SUV fra Volkswagens modelprogram. Taigo, som er bygget på den alsidige MQB-platform til alle størrelse biler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den alsidige og rummelige Taigo 94% af det totale antal mulige point. Desuden klarede Taigo sig også fornemt i kategorien "Beskyttelse af børn", hvor den scorede 84% af det totale antal mulige point.

Få et tilbud
Image

eksteriør & interiør

På alle måder udtryksfuld

Allerede ved første blik er Taigo sportslig og moderne. Et highlight: den stilfulde LED-lysstribe, der strækker sig over hele fronten hen til Volkswagen logoet og skaber en forbindelse til de tilhørende IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter med en imponerende lyssignatur. Tågeforlygterne er integreret i siden af den brede stødfanger.

Med sin imponerende lyssignatur sættes Taigo i det rette lys hver eneste dag.
Og med Dynamic Light Assist (ekstraudstyr) er den særligt imødekommende om natten.

Den dynamiske fjernlysassistent Dynamic Light Assist giver mere udsyn om natten.
 
Bilens nedadgående bagende med den moderne baglyssignatur er også sportslig. Coupédesignet understreges af smalle mørkerøde LED-baglygter med gennemgående lysstribe – og viser fra den markante tagkant og ned til det dynamiske hækskørt, at Taigo også gerne kører væk fra dagligdagen.

Book prøvetur

Altid opkoblet

Navigationssystemet Discover Media er udstyret med en 8” (20,3 cm) stor touchscreen, en intuitiv navigation med vejskiltegenkendelse samt en antenne til FM-radiomodtagelse og digital radiomodtagelse DAB+. Som trådløst interface er systemet desuden forberedt til App-Connect Wireless og indeholder også flere USB-C-porte (med en ladeeffekt på op til 45 W) samt forinstalleret kortmateriale.

Med Discover Media kan du i 3 år gratis gøre brug af det samlede univers af opkoblede onlinetjenester fra We Connect Plus.

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din Taigos forbindelse til internettet og din smartphone gør, at du kommer mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

Book prøvetur
Få et tilbud

fremtiden er nu

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den seneste coupé-crossover. Og ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid i forretningen.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Book prøvetur
Image