Forside -- Volkswagen -- Golf 8

Volkswagen Golf 8

VW Golf


golf 8 bag

Golf 8 - fyldt med udstyr!


Den nye Golf 8 er mere digital end nogensinde.

Bilen vil fx komme med digital instrumentering som standard, samt en stor lækker 10" touchskærm der også vil være standard. Fra skærmen kan du styre bilens online infotainmentsystemer. 

Den nye Golf 8 er fyldt med lækkert udstyr som standard. 
Fx får du både adaptiv fartpilot, laneassist, LED for og baglygter samt meget mere.

  SE MODEL- OG PRISLISTE

  Golf har generation efter generation sat nye standarder og med denne 8. generation, får vi igen en generation, som gør livet lidt sjovere, nemmere og mere afslappende. Med et komplet digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, intelligente assistentsystemer og nye hybridmotorer er den ikoniske Golf en helt ny oplevelse både indeni og udenpå.

  Det mobile ikon bliver til det digitale ikon

  Vi præsenterer den nye Golf. Den sætter nye standarder for digitalisering på vejen. Intelligente assistentsystemer gør alle køreture mere komfortable og afslappede. Kombineret med den typiske Golf-følelse.

  Nu lanceres den nyudviklede 8. generation af bestselleren: digitaliseret, opkoblet, forudseende, med intuitiv betjening og innovativt elektrificeret. Aldrig før har en Golf være mere progressiv. Med hele fem forskellige hybridversioner elektrificerer den mellemklassen; dens digitale cockpit åbner for en ny dimension inden for intuitiv betjening; assisteret kørsel er muligt med op til 210 km/t; som den første Volkswagen gør den brug af kollektiv intelligens fra trafikken og kan dermed forudse og advare mod eventuelle farer.

  grøn golf
  rat golf 8
  Uggerhøj Serviceaftale
  Skrotkampagne Uggerhøj
  Hvad kan du få for din brugte bil
  Fordelagtig finansiering bil

  Del med dine venner

  Volkswagen hos Uggerhøj

  Volkswagen Frederikshavn

  Volkswagen Frederikshavn

  Søndergade 246-250
  9900 Frederikshavn

   98 42 14 88

  Find afdeling