Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Passat

VW GOLF VARIANT

Passat

Mere Golf end nogensinde før

Mere Golf - det betyder mere plads, flere digitale features, mere stil. Og det er lige præcis det, det gør Golf Variant til den bil, som gør, at du kan få mere ud af din dagligdag.

Du kan udnytte de forbedrede pladsforhold til bagage og passagerer, du kan koble flere enheder end nogensinde før op med din bil - og du kan helt generelt nyde godt af et fremskridt, som ikke gør livet mere komplekst, men meget nemmere.


SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I GOLF VARIANT

FÅ ET TILBUD PÅ DIN NYE VOLKSWAGEN GOLF VARIANTMERE DIGITALT


Trafikken kan godt blive uoverskuelig. Så er det godt, at Golf Variant til gengæld er endnu mere overskuelig. Det fuldt digitale Innovision Cockpit (ekstraudstyr) viser eksempelvis ikke bare flere informationer end et klassisk cookpit, det kan også betjenes særdeles intuitivt med det berøringsfølsomme rat (ekstraudstyr).

Derudover kan et Head-up Display (ekstraudstyr), som projiceres op på forruden, sørge for, at du får vist de vigtigste informationer direkte på vejbanen. Så du hele tiden er et skridt foran trafikkaosset.
Mere velvære i Golf Variant

Allerede udefra ser man, at den har endnu mere at byde på indvendigt.

Uanset om det er amientebelysningen, det 3-zoners Climatronic (ekstraudstyr) eller en lang række onlinetjenester og føreassistentsystemer - i Golf Variant føler fremtiden sig allerede hjemme. Og du som fører kan køre helt afslappet. Uanset hvilket ekstraudstyr du ønsker dig i din Golf Variant - der er helt sikkert plads nok.

VW Passat interior
VW Passat interiorVW Passat

Priserne gælder fra 21. september 2018

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

DEL VW PASSAT MED DINE VENNER

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling