Forside -- Volkswagen -- VW ID.3

VW ID.3

Med ID.3 begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet

Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. VW ID.3 er meget mere end et transportmiddel. Straks du placerer dig i førersædet vil du opleve der er kælet for hver eneste detalje. Intet er tilfældigt.

Hvornår skal DU prøve en tur i VW ID.3? 


SE PRISER

FÅ ET TILBUD

BOOK EN PRØVETUR


ID.3 design
  • Alt under kontrol. På kommando.

    At fumle med knapper under køreturen er fortid. Hold blikket på vejen - med intuitiv stemmebetjening kan du helt enkelt betjene fx radioen, navigationssystemet (ekstraudstyr) eller din telefon. Du skal blot sige 'Hej ID' så forstår systemet dig.

  • Meget smart: det intelligente lyskoncept

    ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Det anbefaler dig med lys og blinkende retningsindikatorer at skifte vognbane. Derudover kan det advare dig og navigere dig ud af situationen, hvis du befinder dig i den forkerte vognbane.

  • Et afslappet blik ind i fremtiden. Og på vejen

    VW ID3 er udstyret med AR-head-up-display. AR-head-up-displayet (ekstraudstyr) overfører nyttige informationer direkte til synsfeltet i forruden og hjælper dig dermed med at køre mere afslappet. Det viser dig eksempelvis, hvordan du skal dreje fra, eller hvilken vognbane der anbefales. For mere kørekomfort hver eneste dag.

100% Køreglæde
100%

Teknologi

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik, den vil være fuldt opkoblet. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri, der giver en rækkevidde fra 330-550 km.

Vi kender på nuværende tidspunkt ikke priser på de øvrige udstyrsvarianter. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Den nye følelse af hastighed

Mener du, at lyskryds er irriterende? Ikke i Volkswagens ID.3! Fra nu af bliver det rigtigt sjovt at se hvert eneste lyskryds som en ny start og sætte i gang. Ingen gearskift længere, ingen forsinkelse længere.

Kun konstant dynamisk acceleration med det fulde drejningsmoment lige fra start. Du kan selv mærke fremtidens mobilitet og en helt ny form for køreglæde, mens du bliver presset tilbage i sædet. De serieproducerede modeller fås i tre forskellige varianter: med en batteristørrelse fra 45 kWh* til 77 kWh* (*netto).

 

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Del med dine venner

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling