Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat

VW Passat Variant fra kr. 469.995,-

Passat

Den nye Passat Variant.

Et højt komfortniveau forbedrer livskvaliteten. Er du et af de travle mennesker, der ofte er på forretningsrejser, eller som har ansvaret for familiens hverdag? Hvis det er tilfældet, er det vigtigt for dig at have en pålidelig bil. Den nye Passat Variant er netop det og meget mere – dens opgave er at gøre dit liv lettere. Takket være intuitive funktioner bliver hver eneste tur til en oplevelse, der kan nydes med et højt komfortniveau.

SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I DEN NYE PASSAT

FÅ ET TILBUD PÅ DEN NYE PASSAT VARIANTKend din månedlige biludgifter - Få en Service- og Reparationsabonnement til din nye PASSAT

Volkswagen Service- og Reparationsabonnement - Pris pr. måned fra KUN:

219,- kr.

Løbetid: 36 mdr. (45.000 km / 15.000 km pr./år).Passat efter dine behov.

Der findes en Passat Variant til alle. Derfor fås den nye Passat Variant også i flere udstyrsvarianter. Det er altså din smag, der afgør, hvilken Passat Variant der bedst passer dig.

Du kan frit vælge mellem Passat Variant, Passat Variant Business og Passat Variant Elegance, samt kampagnemodellerne Passat Variant Business Plus og Passat Variant Elegance Plus.

VW Passat interior
VW Passat interiorVW Passat

Det analoge hører fortiden til. Derfor får du i den nye Passat Variant et lækkert digitalt cockpit, med en skærm i høj opløsning.
Det innovative cockpit leverer mange flere informationer end bare hastighed og brændstofsniveau.

Når du triller i din nye Passat Variant, har du naturligvis stadig adgang til alle dine fortrukne tjenester: der er adgang til udvalgte streamingstjenester såsom Apple Music via det smarte infotainmentsystem i din nye Passat.

Priserne gælder fra 21. september 2018

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

DEL VW PASSAT MED DINE VENNER

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling